• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler ROACCUTANe ve HAMILELIK

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

mutsuzlarkralicesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
39
16
3
Arkadaslar merhaba , ben evliyim ve daha yeni roacutana basladim dogum kontrol hapiyla birlikte; 6 ay boyunca her ikisinide kullanacam . ve tedavi bittikten bi kac sonrada hamile kalmak istiyorum ama bu ilac dollenmeyide etkiliyor diye biliyorum . Yani kisirliga yol aciyor deniliyor. Sorum su : bu ilaci kullanip btirdikten kisa sure sonra hamile kalanlar oldu mu ? olduysa her hangi bir sorunla karsilastimi ? yardim lutfen

Canım ben 2 yıl önce nişanlıyken kullanmıştım tedaviden sonra kısırlık var mı bi sorun olmuş mu diye hormon testi falan yaptırdım bişey yok çok şükür şimdi tekrar çok düşük dozda kullanıyorum bende hap kullanıyorum prezervatifte kullanıyoruz aynı zamanda. bilgilendirme 1 ay sonra bir sorun yok diyor ama benim doktorum 2-3 ay bekle korunmayı bırakmak için dedi her insanın vücudu farklı surede ilacı tamamen atar dedi. tedaviden 1 ay sonra kan testi falan yaptır cilt doktoruna soyle yada dahiliyeye, kadın hastaklıklarına falan gidebilirsin durumu anlatırsın onlar gerekli testleri biliyorlar kan testi hormon testi falan onay verirlerse sorun yok demektir ama hemen istiyorsan 1 ay sonra falan mutlaka dedigim gibi önce test yaptır. ne olur ne olmaz inşallah gönlüne göre olur her şey

Canım ben 2 yıl önce nişanlıyken kullanmıştım tedaviden sonra kısırlık var mı bi sorun olmuş mu diye hormon testi falan yaptırdım bişey yok çok şükür şimdi tekrar çok düşük dozda kullanıyorum bende hap kullanıyorum prezervatifte kullanıyoruz aynı zamanda. bilgilendirme 1 ay sonra bir sorun yok diyor ama benim doktorum 2-3 ay bekle korunmayı bırakmak için dedi her insanın vücudu farklı surede ilacı tamamen atar dedi. tedaviden 1 ay sonra kan testi falan yaptır cilt doktoruna soyle yada dahiliyeye, kadın hastaklıklarına falan gidebilirsin durumu anlatırsın onlar gerekli testleri biliyorlar kan testi hormon testi falan onay verirlerse sorun yok demektir ama hemen istiyorsan 1 ay sonra falan mutlaka dedigim gibi önce test yaptır. ne olur ne olmaz inşallah gönlüne göre olur her şey

insallah canim cumlemizin ama endislendim bir kere ya dedigin gibi iyice bir baktirmak lazim Allah korusun

Back