- 30 Mayıs 2020
- 89
- 76
-
- Konu Sahibi umutsuzbedeviiii
Çok teşekkür ederim öncelikle. Tedaviler sonrasında skarınız kaldı mı? Kaldıysa geçirmek için her hangi bir ürün kullandınız mı veya tedavi gördünüz mü? Skarlar boşluk şeklinde olduğu için daha zor geçiyor diye biliyorumBen daha önce iki defa kullandım canım 6şar ay sormak istediğin bir şey varsa seve seve yardımcı olurum
Teşekkür ederimOnun haricinde kendini güneşten korumalısın ve bol su ile yeşillik tüketmek iyi gelecek çünkü kabızlıkta yapabiliyor. Yağlı baharatlı yiyeceklerden uzak durmalısın ve mutlaka en azından günlük yürüyüşünü yapmak hem fiziksel olarak hemde psikoloji olarak rahatlatabilir.
Evet canın skar kaldı ve maalesef geçiremedim üstelik şu an daha çok sivilce çıkıyor 29 yaşındayımÇok teşekkür ederim öncelikle. Tedaviler sonrasında skarınız kaldı mı? Kaldıysa geçirmek için her hangi bir ürün kullandınız mı veya tedavi gördünüz mü? Skarlar boşluk şeklinde olduğu için daha zor geçiyor diye biliyorum
Evet bende skarlara iyi geldiklerini duyuyorum. Tedavi sonrasında kullanıcam bende. Sanırım sivilcelerin neden çıktığını öğrenmek lazım. Emin olmasam da benimkilerin stresten çıktığını düşünüyorum çünkü üniversiteye hazırlık sürecinde çıktı ve okul dönemlerinde artar hep. Yazın ve stressiz hissettiğim zamanlarda çıkmaz.Roaccutanı ben de 5-6 sene önce tam 11 ay kullandım. İki sene çok iyiydi sonra bidaha başladı ennnn başa geri döndüm. Benim sorunum sivilcelerim hep deri altı olması, herhangi bi hormon bozukluğum da yok. Şimdi c vitamini, hyaluronik asit ve çam ağacı yağı serumlarını kullanıyorum dermaroller ile birlikte. Sivilce ve sivilce skarlarına iyi geliyormuş çok olumlu yorumlar okudum hadi bakalım
Stres ve beslenme çok etkili kesinlikle. Benim yılın 12 ayı hiç azalmadığı için son çare bunu deneyip işe yaramazsa dermapen ve kimyasal peeling düşünüyorumEvet bende skarlara iyi geldiklerini duyuyorum. Tedavi sonrasında kullanıcam bende. Sanırım sivilcelerin neden çıktığını öğrenmek lazım. Emin olmasam da benimkilerin stresten çıktığını düşünüyorum çünkü üniversiteye hazırlık sürecinde çıktı ve okul dönemlerinde artar hep. Yazın ve stressiz hissettiğim zamanlarda çıkmaz.
Aktif sivilce varken dediğiniz işlemler sakıncalı değil midir?Stres ve beslenme çok etkili kesinlikle. Benim yılın 12 ayı hiç azalmadığı için son çare bunu deneyip işe yaramazsa dermapen ve kimyasal peeling düşünüyorum
Cilt durumuna göre tedaviye başlamadan bir veya birkaç seanslık sivilce kurutma işlemleri uyguluyorlarmış ben de araştırma aşamasındayımAktif sivilce varken dediğiniz işlemler sakıncalı değil midir?
Umarım hepimiz sağlıklı pürüzsüz cildimize kavuşuruzCilt durumuna göre tedaviye başlamadan bir veya birkaç seanslık sivilce kurutma işlemleri uyguluyorlarmış ben de araştırma aşamasındayım
Teşekkür ederim ama ben herkeste aynı etkiyi yaratacağını düşünmüyorum. Çoktan başladım. Son çarem olana kadar da beklettim bu süreci zatenBende 10 sene önce 9 ay kullanmıştım. Çok sorun yoksa cildinde kullanma 2 yıl sonra eskisi kadar olmasada siyah nokta ve sivilceler geri dönüyor.
Umarım istediğin sonucu alırsın. Bol bol nemlendirmeyi unutma cildini ve dudaklarını.Teşekkür ederim ama ben herkeste aynı etkiyi yaratacağını düşünmüyorum. Çoktan başladım. Son çarem olana kadar da beklettim bu süreci zaten
Merhaba bende başlayalı 5 gün oldu böbrek ve karaciğer tarafımda ağrılar olusuo ara ara sizdede böyle bi durum oldumu çok korkuyorum iflas etmez dimi birandaBen daha önce iki defa kullandım canım 6şar ay sormak istediğin bir şey varsa seve seve yardımcı olurum