• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler roaccutane kullanıp tekrar sivilceleri geri dönenler :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bundan 7 ay kadar önce tedavim bitmişti tam herşey güzel giderken şimdi şu 1 aydır çenemde ufak sivilceler çıkmya başladı neden birtürlü bitmiyolar bu ilacı boşunamı kullandım o kadar eziyeti boşunamı çektim siz kullananlarda da oldumu böle sorunlar tek bnamı özel bu durum :((

Ben uc kez kullandim ve her birakimdan sonra alti aya bi tekrar sivilci cikio yuzumde eskisi kadar olmasada bni rahatsiz edio ve bn tekrar kullanmaya basliyorum ama gunde bir hap iciyorum

bundan 7 ay kadar önce tedavim bitmişti tam herşey güzel giderken şimdi şu 1 aydır çenemde ufak sivilceler çıkmya başladı neden birtürlü bitmiyolar bu ilacı boşunamı kullandım o kadar eziyeti boşunamı çektim siz kullananlarda da oldumu böle sorunlar tek bnamı özel bu durum :((

bence bu hapların etkisi kişiden kişiye değişiyor.benim bir arkadaşım 10 ay kullandı, ardından cildi tertemiz olunca bıraktı aradan 1 yıl geçmeden yüzü yine eski haline döndü.ama kullanıp memnun kalanlar da var.ben 2 ay dayanabilmiştim.ama bende ilacı ilk kullanmaya başladığımda 1 sivilce bile çıkmamıştı.2 ayda temizledi yüzümü.hani içindeki sivilceleri çıkarır diyorlardı bende hiç çıkmadı sivilce.ben de demekki içinde iltihap yok dedim bıraktım.sonra yüzüm sivilceleniyor ara ara.ara ara temizleniyor.ama bol su içeye başladığımdan beri çıkmıyor.ben bol bol su içerek içimizdeki iltihapları atarsak bu haplara gerek kalmaz diye düşünüyorum.

bende 4 sene önce roaccutane kullandım.6 ay boyunca düzenli kullandım.1sene sonra tekrar çıkmaya başladılar.bu sefer başlı olarak değil leke olarak belirmeye başladı.o gün bu gündür sivilce tedavisi görüyorum ama hala geçmiyor.özellikle çene bölgemde çıkıyor iz gibi.şu andada sabun,krem ve yutmalı hap kullanıyorum faydasını göremedim tekrar kontrole gideceğim...Rabbim şifa versin hepimize

yemene içmene dıkkat etmıyormuusn.yaglıları cok mu tüketiyosun bu aralar.kı ılacın etkısı hla vucudnda devam edıyor normla bu.

Back
X