Sivilceli Ciltler roaccutane kullanıp tekrar sivilceleri geri dönenler :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

burcu2310

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2013
231
0
16
İstanbul
bundan 7 ay kadar önce tedavim bitmişti tam herşey güzel giderken şimdi şu 1 aydır çenemde ufak sivilceler çıkmya başladı neden birtürlü bitmiyolar bu ilacı boşunamı kullandım o kadar eziyeti boşunamı çektim siz kullananlarda da oldumu böle sorunlar tek bnamı özel bu durum (

Ben onun muadili olan zoretanin kullanmistim.Su an bir sorun yok bende.Cildin kusma asamasinda bende genelde cenede cikardi simdi izi bile yok.Bir de cenede cikanlar yumurtlama sorununa isaret eder diyorlar,bir kadin dogumcuya gorunmenizde fayda var.

Bu ilacı yaklaşık 10 yıl önce ve 5 ay kullandım.

Çok şükür o gün bu gündür sivilce nedir bilmem.

İnşallah sizinde şikayetleriniz bir an önce son bulur.

Bende zoretanin kullanmıştım. Karaciğer yağlanmasından dolayı çıkmıştı bende sivilceler sonra geçti. Yakın vakitte yine çıktı(2 yıl sonra). Bu sefer neden pcos. Belki seninki de hormonlardan vs olabilir. Regl düzensizliğin falan varsa bir de kadın doğuma gitmende fayda var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben onun muadili olan zoretanin kullanmistim.Su an bir sorun yok bende.Cildin kusma asamasinda bende genelde cenede cikardi simdi izi bile yok.Bir de cenede cikanlar yumurtlama sorununa isaret eder diyorlar,bir kadin dogumcuya gorunmenizde fayda var.

Ne kadar süre kullanmıştınız ben 6-7 ay falan kullandım ilk 3 ay 20 gr sonra 30 gr kullandım agustostan bu zamana kullanmıyorum geçen ay dr gittim azelderm verdi 2 haftadır onu kullanıyorm. Kadn doğuma 5 ay önce gitmiştim sorun yoktu ama hastalığım yaklaştı ondan olabilirmiki ?

Bu ilacı yaklaşık 10 yıl önce ve 5 ay kullandım.

Çok şükür o gün bu gündür sivilce nedir bilmem.

İnşallah sizinde şikayetleriniz bir an önce son bulur.

ahh keşkee bende şu sivilcelerden kurtulsam bida hiç birşey kullanmasam o ilaçtan sonra dr herhangi bi ilaç krem verdimi peki

Bende 4 ay roaccutane 3 ay acnegen kullandım Temmuz ayında bitti tedavim o zamandan beri ufak tefek çıkıyor 2 günde sönüp gidiyor.
eskiden içi çıban dolu sivilcelerim çıkardı çenemde ve yanaklarımda geçmek bilmezdi bende sıkıyordum.
Şu an cildim çok güzel .

yok hormon testi falan yaptırdım normal çıktılar zaten sivilceler böle küçük küçükk snra beyaz oluyoo ve lekesi kalyo. Malesefki cildimde ne lekeler nede yaralar kolay kolay iyileşmez :/

O zaman buyuk ihtimal regl tarihiniz yaklastigindan oluyor.O donem cikanlar 1 haftada sonuyor,endiselenecek bir sey yok.Ben de 7 ay kullanmistim,cok sivilcem yoktu siyah noktam vardi,kullanim sirasinda ilac deri altindaki tum sivilceleri cikariyor,sok olmustum.Gecti ama.Siz ilaclari kullanirken gul suyunu da deneyin.Bana iyi gelmisti ozellikle regl donemimde.

Son düzenleme:

bnim hiç öle yoğun sivilcem olmadı Allaha şükür ben bida ılaç kullanmak istemedğim için o ilacı kullanmştım az çıkan sivilclerim için vermişti dr bide alerji olmuştum onun lekeleri için

gülsüyunu temiz cildemi uyguluyosunuz yoksaa onunlamı temzliyosunz

bnim hiç öle yoğun sivilcem olmadı Allaha şükür ben bida ılaç kullanmak istemedğim için o ilacı kullanmştım az çıkan sivilclerim için vermişti dr bide alerji olmuştum onun lekeleri için

Benim orta okulda bir başladı şuan 25 yaşındayım düşün artık hem de ne sivilce çıkmak yüzüm kıpkırmızı idi bir gün bilmem suratım sivilcesiz geçsin.
Gittim doktora bana bu ilacı önerdi bir kullanmaya başladım bütün alttaki sivilceler dışarı çıktı dedim herhalde geçmeyecek suratım oldu mayın tarlası gibi.
1 ay geçti 2 ay geçti baktım düzelmeye başlıyor siyah noktalar gitmeye başladı nasıl sevindim.
Gören ne güzel olmuş cildin diye söylüyor.

hadiyaa bnde 24 yaşındayım lisede falan bilmezdim öle sivilce çıksın tektük çkardı hep sonraa çıkmaya başladıı bu ilaçı kullandım sşyah noktalar falan gittim ama her gören cildin ne kadar incelmiş diyodu zaten beyaz tenliyim hortlak gibi geziyodumm :)

gülsüyunu temiz cildemi uyguluyosunuz yoksaa onunlamı temzliyosunz

Oncelikle gulsuyunu buzdolabinda muhafaza etmek gerek,cabuk bozuluyor (kokusundan anlasilir) hem de soguk soguk daha iyi oluyor etkisi.Ben hem sabah hem aksam kullaniyorum.Yuzumu temizledikten sonra kullandigim da oluyor,direkt kullandigim da oluyor.Tercih size kalmis.

Son düzenleme:
yok hormon testi falan yaptırdım normal çıktılar zaten sivilceler böle küçük küçükk snra beyaz oluyoo ve lekesi kalyo. Malesefki cildimde ne lekeler nede yaralar kolay kolay iyileşmez :/

Regl dönemi çıkan normaldir. Ben sürekli çıkıyor sandım. Birde makyaj yapmak krem sürmek bana yaramıyor. Bunlarda etkiler.

Yara izi bile kalmayacaktır.

tamam aktarlara bi soryım canım ben bunu sabahları babenın nemlendircisini kullanıyorum ben dr vermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…