Roaccutane Kullanımından Sonra Kalan İzlerin geçme süresi!

Gulcin1231

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
45
0
Merhaba oğlum için sorularım yardımcı olursanız cok sevinirim arkadaşlar

roaccutane kullanıyoruz 60 mg , artık şiddetini tahmin edin 1 ay yüzüyle cok oynadı sivilceleri patlattı hatta beyzamycn sürdü kuruduğu zaman kaldırmak ısterken derisi kalktı anlıyacagınız bayağı oynadı yüzüyle ,3 aya 10 gün var 6 ay kullanılıcak dedi doktor sivilce artık cıkmamaya basladıgında izler için yapılan tedavi ne kadar sürüyor ve kullanan arkadaşların ciltlerinde bi renk değisikliği oldumu

örneğin ben kremle tedavi istemesem ( geçme süresi uzun diye) lekelerin daha hızlı geçmesini istesem ne yapabilirim

not: Oglum bilinçsizce sürmüştü benzamycn , özellikle belirtmek istedim roac kullanımında kesinlikle benzamycn sürmeye kalkmayın cok ama cok aşırı yara ve hasara yol açarsınız bu bizim acı tecrubemiz

herkezin sivilcesine göre farklı tedavi veriyorlar...
benim az diye sanırım günde 1 tane içiyordum ama arkadaşım günde 3 tane içiyordu...
şimdi her cildiyeci moda gbi bu ilacı veriyor ama yan etkisi çok fazla
ben 1 kutu kullandığım için şanslıyım sanırım arkadaşım 4-5 kutu kullanmıştır...

geçen hafta ablamada aynı ilacı verince doktor yan etkilerinden dolayı almadı ve başka cildiyeciye gitti..diğer cildiyecinin söylediği şu bu hapı kullanan depresyona giriyor hırçınlaşıyor o sebeple krem tedavisi vermiş...oğlunuzun yaşı kaç bilmiyorum ama işllh dozu azdır ve ergenlik çağında değildir..dikkatli kullanmanızı öneririm..sonuç mükemmel oluyo ama götürüleride çok fazla..

ilk başta cilt kusuyor bütün yüz irin kaplıyabilir,benim az olduğu için yaşamadım öyle bir sıkıntı ama arkadaşım yaşadı..bu yan etki değil tedavinin bir süreci..

bende 6 ay kullandım fakat çokta işe yaradığını söyleyemem..depresyona sokuyor zaten yan etkileri çok fazla ..tedavi süresince ve tedavi bittikten sonra bir süre sivilce çıkmıyor..fakat daha sonra sivilceler maalesef yeniden çıkmaya başlıyor ve lekeleri hiç geçirmedi..fondöten sürmeden asla çıkamıyorum dışarı...sivilcelerini yolmasa çok iyi olur ve doktor çok ağır vermiş yaşına göre bence ..kiloya görede bakıyorlar gerçi ben zayıf olduğum için 30 luk içiyordum günde..o bile çok ağır gelmişti her tarafım kurumuştu ama hametan sürüyordum kuruyan bölgelere tedavi süresince benzamycn hiç kullanmadım

banada bepanten hametan ve navigra verdi doktor ama bende doz az diye sanırım kuruluk filan yapmadı
arkadaşım dudaklarına kadr soyulmuştu....iz filan kalmadı onda ama dediğim gibi hele 15 yaş için veren doktordan ben şüphe ederim...bence başka bir doktora daha danışın derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…