ROACCUTANE Kullanımı ve Cildi Yaşlandırması

inFlamess

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
1.442
2.216
Kızlar, ben bi 10 yıl kadar önce bu ilacı 6 ay kadar kullandım .6 ay sonrası bebek gibi bi cilde sahip oldum ve o güzellik belki bi kaç yıl sürdü ,sonrasın da inanılmaz kuru bi cilde sahip oldum .

Nette bi çok araştırma yaptım;genel de ilacı yeni bitirip güzel zamanını yaşayanlar yazmışlar.Sadece bi iki kişiye ulaşabildim ve onlar da aynı tezi savunuyorlar;evet bu ilaç cildi kalıcı olarak kurutuyor ve kuruluk yaşlandırma sürecini hızlandırıyor .

Bahsettiğim ilacı kullanmış olup,ilaç vücut yağ dengesini bozduğu için,vücudunun erken yaşlandığını hisseden, gözlemleyen var mı?. Denediğim tüm nemlendiriciler geçişi bi çare oluyor ,tenim asla eskisi kadar yumuşak değil ;o kadar kuru ki vücudum özellikle ellerim .

5-10 yıl öncesi kullanıp aynı durumu yaşayanlar yazarsanız cok sevinirim,psikolojik olarak hep kendimi suçluyorum daha genç kalabilirdim diye .

Son düzenleme:
Okuyunca çok şaşırdım doğrusu.komsum kullandi yüzü gerçekten bebek gb oldu.hatta gitsem doktora düsük dozda bana yazar mı ki diye düşünmüyor değildim taa ki şu yazdığınızı okuyana kaar

Yanlıs anlamayın ama, kaç yasındasınız? Belki normal yaşlanma sürecine girmiş olabilir misiniz? Çünkü böyle birsey olsa, çok uzun zamandır kullanılan bi ilac bu yeni değil, sizin gibi daha cok vaka olurdu bilinirdi diye düsünüyorum.
Kullanan arkadaslar yorum yapar umarım, yakın zamanda bende kullanmayı dusunuyordum.

Merhaba, ben de alti yil once kullanip harika sonuc alanlardanim. Ve evet, kalici kuruluk yapiyor. Benim vucudum asiri kurudu. Yuzum de onceki gibi yaglanmiyor. Ama yaslandirma konusunda katilmiyorum. Benim o konuda bir muzdaripligim yok en azindan. Nem konusunda her seyi denedim. Careyi avene trixera nemlendiricide buldum. Goz cevresi dahil yuz ve vucut icin senelerdir kullaniyorum. Bol da su ve yaz kis gunes kremsiz asla cikamam. Ilactan dolayi bir hassasiyet kaldi, yalan degil.

Benimde etrafımda kullanan var ama henüz o kadar geçmedi tabi. Ama bildiğim kadarıyla zaten yan etkileri çok olan bi ilaç ben o yüzden kullanmaya cesaret edememiştim. Olabilir yani dediğiniz

cok tehlikeli bi ilac.sirf sivilceler gitsin diye kullaniliyor ama etkileri hicte kucumsenecek seyler degil.intihara bile yol aciyormus varin siz dusunun.kullanan arkadaslarim var yuzleri temizlendi ama vucutta kuruluk devam ediyor.kuru cilt direk yaslanmayi hizlandirir

Organik Hindistan cevizi yağı kullanıyorum şuana kadar nemlendirme konusunda en beğendiğim nemlendirici oldu diyebilirim doğal olduğu için serbestçe kullanıyorum size önerebilirim. Gerçi yeni başladım kullanmaya

Roaccutane kullanmadım bu arada

Canım benim bende kullandım biteli yaklaşık bir ay filan oluyor izlerim geçmiyor ve sivilce çıktı yine :KK43: ne biliyim kısmetimde yokmuş geçer inşallah seninkiler

Organik Hindistan cevizi yağı kullanıyorum şuana kadar nemlendirme konusunda en beğendiğim nemlendirici oldu diyebilirim doğal olduğu için serbestçe kullanıyorum size önerebilirim. Gerçi yeni başladım kullanmaya

Roaccutane kullanmadım bu arada

Yuzunuze uyguluyor musunuz yoksa yalnizca vucudunuza mi?

8 yıl önce kullandım ilacı. Şimdilerde çok stres yaptığımda bazen sivilce cikiyor. Ancak kuruma vs olmadı hala karma cilt yapısına sahibim. 27 yaşındayım hala bir şey yok yüzümde kırışıklık namına. Ancak bazen yatmadan göz çevreme bephanten surerim çok iyi gelir.

Bende kullandım yaklaşık 8 sene önce falan evet cildi sacları çok kurutuyor yağ dengesini bozuyor doğru . Kendinizi suçlamayın ilacın çok yan etkisi var .

Ben yaptım o hatayı. 10 yıl önce kullandım 5,5 ay kadar. Şimdi vücudum kupkuru o kadar çok zararı olduğunu düşünüyorum ki bin pişmanım. Saçlarımda bile yağ kalmadı ne yaptıysam nem kazandıramıyorum 10 gün yıkamasam yağlanmazlar.
Yüzüme sürekli krem kullanıyorum kuru, cansız bir cildim oldu ilacı kullanmadan önce sivilce vardı belki ama en azından canlı, kendini çabuk yenileyen bir cildim vardı
Cilt uzmanına gittim bir cihazla cilt tarama testi yaptı yüzümdeki sebum oranı sıfır çıktı düşünün.

Yıllar geçtikçe daha iyi anlıyorsun zararlarını, sürekli söylerim o lanet ilacı içmeseydim diye :KK42:

6 ay kullandım. 5 yılı geçti. Hiç de kalıcı kuruluk filan olmadı, keşke kalıcı olarak biraz kurutsaydı beni. Mucizevi ilaç. Kendisiyle ilgili tek pişmanlığım daha önce kullanmamış olmaktır.

Kiehls markasının ürünlerini deneyin gerçekten pul pul dökülen (hiç şu icmiyorum) cildimi topladı numune veriyorlar zaten ilk önce kullanmanız için 7 günlük ama cilt ışıl ışıl oluyor . Biraz pahalli ürünler ama pul pul ve yaşlı görünen cildim ıslak bir sünger gibi oldu parıltı yağ yok görüntüde .hissiyati bile güzel deneyin derim .

19 yaşındayken Ablam kullandı yüzü berbat haldeydi öyle böyle değil sivilceden görünmezdi yüzü. Şuan 31 yaşında ve hala bebek gibi cildi var siyah noktası bile yok. Bazen bende mi kullansam diye düşünüyorum. :))))

Benim de Ablam kullandı ilacı bi 7 yıl önce falan yüzü bebek gibi kuruluk falan da olmadı. Acaba başka bişey kuruluk yapmış olabilir mi sizde

Bende bir yıl kullandım on sene önce. Ben bi sorun yaşamadım. Karma cilt tipim var. Ama sanırım kişiye göre değişiyor. Bu arada 34 yaşındayım. 27 28 gösteriyorum yaşimi. Bilmeyen öyle der.

Kiehls markasının ürünlerini deneyin gerçekten pul pul dökülen (hiç şu icmiyorum) cildimi topladı numune veriyorlar zaten ilk önce kullanmanız için 7 günlük ama cilt ışıl ışıl oluyor . Biraz pahalli ürünler ama pul pul ve yaşlı görünen cildim ıslak bir sünger gibi oldu parıltı yağ yok görüntüde .hissiyati bile güzel deneyin derim .

Denemediğim şey kalmadı çare olacağını sanmıyorum ama deneyeceğim, teşekkür ederim .

X