Roaccutane Gözenekleri Küçültüyor mu.. kullananlardan bekliyorum

ozlem8761

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2010
203
5
Kızlar ben cildimde sivilce yok cok sükür ama genişlemiş gözeneklerimden cok şikayetçiyim... doktora gittim o da bana roaccutane önerdi tek cözüm bu dedi.. roaccutane cok zararlı bir ilaç kullanmaktan korkuyorum.. ancak gözenekleri küçülteceğine inanmam gerek.. bu ilacı kullanıpta gözeneklerim gerçekten yok oldu nerdeyse diyen var mı yoksa ilaca başlamayacağım

Ben de daha çok bu problem için kullanmıştım ama bana doktorum tek çare bu bu geçirir filan demedi.Gözenekler daralır belki ama tamamen asla gitmez dedi.Mucize beklemeyin.Benim gözeneklerime gelince...Belki çok az daraldılar,küçüldüler ama hala varlar.

altı buçuk aydır kullanıyorum roaccutane ı ve de gözeneklerim çok küçüldü öyle böyle değil bu kadar beklemiyodum ben o kadar azaldı ki mesela bi arkadaşım da var kullanmış bu ilacı ama gözenekleri çok belli oluyo biraz da bence cilt yapısına göre değişiyo canım ama ben bu konuda çok memnunum:)

sağol canım... inşallah bende de etkisi öyle olur.. bu arada sende sivilce sorunu cok mu fazlaydı.. bende siivilce yok sırf gözenek için kullancam ben ve cildim duru olsun diye..

sağol canım... inşallah bende de etkisi öyle olur.. bu arada sende sivilce sorunu cok mu fazlaydı.. bende siivilce yok sırf gözenek için kullancam ben ve cildim duru olsun diye..
canım benim yüzüm çok kötüydü herkes yüzüne ne oldu diye soruyodu kırmızı minik minik sivilceler ama her yerde yani yüzüm kızamık olmuş gibiydi siyah nokta da vardı izler falan da şimdi gözenekler küçüldü siyah nokta hiç yok izlerim çok az kaldı tedavi bittikten sonra kimyasal peeling düşünüyorum:)

benimde öyle yaa mınık mınık kırmızı sıvılcemsı bıseyler cıkıyo ve geçmiyorlar... cildiye doktoruna gidip bu ilacı istemelıyım bır an önce kızlar hemde buun çevrem gozeneklı...

benimde öyle yaa mınık mınık kırmızı sıvılcemsı bıseyler cıkıyo ve geçmiyorlar... cildiye doktoruna gidip bu ilacı istemelıyım bır an önce kızlar hemde buun çevrem gozeneklı...

sen cildiyeye git canım zaten uygun bulursa sana verecektir. tahlillerini filan yaptır önce bi

benim de yıllardır sivilcelerim var, dermatoloğa gittim ve bana direk roaccutane önerdi, ben de zararlarını biliyorum kesinlikle yazmayın dedim, sanki aspirin gibi her hastaya yazıyorlar ve gerçekten çok zararlı, karaciğer vücudun çok önemli bir organı ve ona ömür boyu geçmeyecek bir hasar veriyor, ayrıca intihar edenleri de duydum. oluşturduğu kas ve eklem ağrıları da cabası.. tetradoks ve isotreksin yazdı, zaten sivilceler insan sağlığından önemli değil, eninde sonunda geçecekler

Ben de sadece gözenekler için kullanmayı düşünüyorum ama devlet hastanesi doktorlari yazmıyor dufferin yazıp gönderiyorlar yaşım da 30 olacak bir an önce kullanmak istiyorum özele gitsem yazdırabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…