• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler roaccutane biyik bolgesi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

bordelaise

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
261
9
38
İzmir
Arkadaslar zoretanin/roaccutane/aknetrent vb kullananlardan yardim istiyorum. Baska baslikta yazmistim fakat cok kalabaliktan sanirim arada kaynadi. 1. Ayin bitmesine az kaldi. Siyah noktalarim ozellikle burnumda mide bulandirici hale geldi. Ben dayanamayip bir kacini kurcaladim fakat yarisi geldi yarisi icinde kaldi cok derinlermis bazisi da kokten geldi ama resmen delik olustu. Bu durum gecer mi yarim siyah noktalar falan da dokulur mu yoksa benim bunlari sikmam falan mi gerek? Ayrica dudak ustune agea yapilamiyor ama ip normalde bile bi ton sivilce yapiyor dudak ustume kizarikligi da gitmiyor. Onerisi olanlar paylasirsa cok sevinirim.

kantaron yağını denedin mi .ben bebeğim düşünce sürüyorum şişliğini morluğunu kızarıklığını geçiriyor.

1. aydayım demişsin yüzünde kusma oldu mu? bir de bu ilaçlarrı kullanmaya başladıysan oynamamalıymışsın daha kötü iz kaldığını söylüyorlar

Tam kusma denilemez. Ama daha buyuk sivilceler cikiyor. Kabuk tutuorlar baska bir bölgede baskalari cikiyor. Aynanda tum yuzum dolmadi daha cok sukur. Ama baya buyukler cikanlar.

canım siyah noktalar dökülüyor zamanla ilk önce fazlalaşıyor sonra dökülüyor elleme yani, bıyık bölgesine de cımbızla alıyorm ben şimdilik idare ediyorm öyle mecbur

benim de gözeneklerim büyüdü hiç olmadığı kadar siyah nokta çıkmaya başladı makyajsız okula gidemez oldum ve bıyık çok sorun oluyor çünkü benim malesef her hafta aldırmam gerekiyo çok çabuk çıkıyor bu yüzden evde sirle kendim alıyordum normalde
neyse ki daha çok fazla hassaslaşmadı hassaslaşınca her hafta iple aldırmak için kuaföre gidicem mecburen:( bence de bepanten yada hametan sür ama krem olanlarından pomad merhem filan çok yağlı sivilceleri azdırır

Back
X