Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kizlar.
19 yasindayim, sonbahara 20 yasima giriyorum.
3-4 senedir az/cok sivilcelerim ve lekelerim var.
Bi cok krem verdi doktor, denedim, kisa süreli etkisi oldu.
Artik vakti gelmisti kesin cözüm olacak birsey bulmanin.
1 ay önce doktoru aradim, kontröle gittim. Bana Isotretinoin'i önerdi, fakat bi cok yanetkisinin oldugunuda uyardi.
Her ay kan aldirmam gerekiyor kontröle gitmeden, cünkü gercekten bi cok yanetkisi var.
Roaccutane kadar agir bi ilac degil fakat bi alt seviyede, yani isotretinoin ( Zoretanin ) roaccutane maddelerindende iceriyor ki bukadar tehlikeli oluyor.
Bi cok yerdede accutane olarakda geciyor, fakat icerigi ayni.
Aslinda cildim baya düzelmisti, iyiye gidiyordu yani. Sirf lekerimden dolayi sikayetciydim en cok, bide cok acik gözeneklerimden. Siyah noktalar olurya, onun beyazlari vardi bende bi cok.
Suan 20 gün oluyor iso-tedavisine baslayali. Ilk 4-6 hafta yüzün cok kötü olur dedi doktor, cilt icten temizliyormus ilk haftalar, sonra cok güzel olacak, sevinmelisin dedi.
Cok heyecanliyim. :18: Suan cok moralim bozuk, is'e falan gitmek istemiyor canim, ama sabretmek zorundayim.
Dudaklarim kurumaya basladi, dudaklarim icin A-derma kullaniyorum eczaneden.
Cilt kurulugum icinde Avene Clean-Ac, özellikle cilt tedavisinde olanlar icin hazirlanmis bi krem. Kurumayi ve kizarikligi engelliyor - tam engelleyemese bile.
Dedigim gibi 20. günümdeyim :18:
Dudaklarim kurumaya basladi, cildim asiri yagliydi, artik yagli degil. Aslinda cildi cok kurutuyor, ama cildim yagli oldugu icin benim icin sorun degil
Bel agrilarim basladi, basim agriyor, ve sac diplerim kasiniyo :18: Bunlarda en dogal yan etkilerden.
Saclarim dökülmesinde... :18:
Yurt disinda yasiyorum, 2 hafta sonra Izmire gidecegim, o sicakta günesden iyi korunmam gerekiyor, cünkü cilt bu tedavide cok hasas oluyor! Günes lekeleri istemiyorum!
Hergün bi hap aliyorum simdilik, cuma günü tekrar kontröle gidecegim, bakalim doktor artiracakmi gündelik hapi. Dün kan aldirdim, insallah sonuclar iyidir. :/
Resim ekliyorum, sürekli güncelemeye calisacagim ki sizlerde yorum yapin, nasil gelisiyor falan diye bakin :)
Aranizda bu tedavide olan varsa yorum yazsin, birbirimize moral verelim - coook ihtiyacim var.
Erkek arkadasimla bulusmak bile istemiyorum (( Makyajla kapatiyorum, tam kapamiyor tabi, ama makyaj malzemelerim sivilceli cilde uygun oldugu icin baya kapatiyor, ama makyajsiz olmak istiyorum ya Eki Görüntüle 447774 Eki Görüntüle 447775 Eki Görüntüle 447777 Eki Görüntüle 447778 Eki Görüntüle 447779 Eki Görüntüle 447780 Eki Görüntüle 447781 Eki Görüntüle 447782 Eki Görüntüle 447783 Eki Görüntüle 447784
Eki Görüntüle 447788
Bu arada, cildim hic bukadar berbat olmadi, tedaviye basladiktan sonra oldu, ama düzelecek biliyorum :))))
Ilk resimler ilk günler cekildi. Sonda ki resimler en yeni resimler.
Bu arada Zoretanin ve isotretinoin ayni sey, Zoretanin türkcesi :)))
Nasil olsa artik sivilcelerim cikmiyor, dedim. Bol bol cikolata seker yedim, veeee cildim beni cezalandirdi (((
Nasil olsa artik sivilcelerim cikmiyor, dedim. Bol bol cikolata seker yedim, veeee cildim beni cezalandirdi (((
nasıl yani yaaaaa
bende artık cıkmıyo diye durmadan cıkolata cekirdek cips yiyorum hatta doktora sordum onlarla bir alakası yok aknenin dedi bana
yemeyelim artık yoksa kabus geri dönecek
Benim de yarın 1hafta olacak bu ilacı kullanalı henüz bir etki yok. Hep bir kaç yıl önce yazılmış konuları okudum en güncel konu buydu ben de katılayım dedim. Tedavisi süren arkadaş bi yorum yazabilir mi çok merak ettim durumunu