Sivilceli Ciltler Roaccutane, Acnegen, Zoretanin, Aknetrent Kullananlar Buraya

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

nesli7676

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
10
0
286
İstanbul
Merhaba arkadaşlar benim roaccutane tedavim biteli 3 ay oldu, ardından lazerde yaptırdım. Şuan sanki bende hiç sivilce çıkmamış gibi. Görenler nasıl başardın diyor. Bu yüzden bu ilaçları herkese öneriyorum, tabi küçük ve 1-2 sivilce için değmez bu ilaçlar fakat ciddi anlamda sivilce sorunu yaşayanlar varsa kullansınlar derim.

Tedavi dönemindeki arkadaşların online yardımlaşacağı bir yer keşfettim ordan yardımlaşabilirsiniz online.
Acnegen, roaccutane,aknetrent,zoretanin yardım

Geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar benim roaccutane tedavim biteli 3 ay oldu, ardından lazerde yaptırdım. Şuan sanki bende hiç sivilce çıkmamış gibi. Görenler nasıl başardın diyor. Bu yüzden bu ilaçları herkese öneriyorum, tabi küçük ve 1-2 sivilce için değmez bu ilaçlar fakat ciddi anlamda sivilce sorunu yaşayanlar varsa kullansınlar derim.

Tedavi dönemindeki arkadaşların online yardımlaşacağı bir yer keşfettim ordan yardımlaşabilirsiniz online.
Acnegen, roaccutane,aknetrent,zoretanin yardım

Geçmiş olsun

canım ben de 4 aydır roaccutane kullanıyorum ilk 30 mg ile başladım sonra doktor 40 mg çıkardı ben 53 kiloyum,başka doktora gidince hemen dozumu düşürdü çünkü eklem ağrılarından yürüyemeyecek duruma gelmiştim,şuan sivilcelerim geçti ama izler var lekeler var,sanki bu ilacı kullanırken gözeneklerimde daha belirginleşti,ilaç lekeleri geçirmiyor mu? tedavi bitince lazeri öneriyor musun cnm ? sen nerde ve ne kadar yaptırdın bilgi verirsen sevinirim tatlım..

Back
X