- 7 Haziran 2015
- 61
- 26
- 35
-
- Konu Sahibi nadiminkiymetlisi
ya ben de gidiyordum diyetisyene ama parası fazla geldi devam edemedim :) deneyimlerini benimle de paylaşır mısın? akşam yemeklerinde özellikle ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Bir de mecburen ramazanda ara vermek zorundayım spora nasıl fit kalırım bilmiyorum :/Sahurda kesınlıkle kahvaltı :)
Tabı kı bu kahvaltıda borekler falan olmamalı :) Haslanmıs yumurta cok tok tutuyor mesela yanında domates,salatalık,peynır,zeytın vsekmek de 1-2 dılım tuketılse yeterlı
İftarda pilav, makarna olmaması bızler ıcın daha saglıklı1 dılım ekmek yada azıcık pıde olabılır
Sonraa ramazan olunca ınsanın canı tatlı ıstıyor haftada 1-2 defa sutlu tatlı yıyebılırız ara ogun olarak tatlı yemedıgımız zaman meyve guzel olurvs vs kalorıden uzak durmak sart
ayy boyle yazarken kendımı tv ye cıkmıs unlu dıyetısyenler gıbı hıssettım
Ben dıyetısyene gıdıyorum uzun zamandır ramazanda devam edıcem ınsallah..
Genelde ramazanda kılo alanlardanım ben ınsallah bu sefer almam
ya ben de gidiyordum diyetisyene ama parası fazla geldi devam edemedim :) deneyimlerini benimle de paylaşır mısın? akşam yemeklerinde özellikle ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Bir de mecburen ramazanda ara vermek zorundayım spora nasıl fit kalırım bilmiyorum :/
aynı sıkıntı bende de var üstelik kilo almaya başladım canım çok sıkılıyorRamazanda tüm dengem alt üst oldukabızlık yaşıyorum,sürekli midem şişkin ne yapacağımı bilemedim.Halbuki yediğim şeylerde abartı fazla değil
malesef kabızlık bende de var ramazandan oncede oluyordu gercı amaRamazanda tüm dengem alt üst oldukabızlık yaşıyorum,sürekli midem şişkin ne yapacağımı bilemedim.Halbuki yediğim şeylerde abartı fazla değil
malesef kabızlık bende de var ramazandan oncede oluyordu gercı ama
yıyorum yıyorum ıcımde kalıyor rsmen