- 6 Eylül 2016
- 4.733
- 6.291
Ohh gelsin minik sağlıcakla çok sevindim senin adınaCaninın sağlığı canım merak etmiştim sizi
Paçii olcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh gelsin minik sağlıcakla çok sevindim senin adınaCaninın sağlığı canım merak etmiştim sizi
Paçii olcak
Neresindesin bende merkezdeyimYa teşekkür ederim eşimin mesleği dolayısıyla buraya geldik 6 ay oldu alışmaya çalışıyorum yavaş yavaş evet rize merkezde oturuyorum
Teşekkür ederim canımm benimm sen nasılsınn nasıl gidiyorrOhh gelsin minik sağlıcakla çok sevindim senin adına
Ayni valla oğlum kreşe başladı bende biraz nefes almaya fırsat buluyorum. Gece uykuları hala düzelmedi ama yine sürekli uyanıyorTeşekkür ederim canımm benimm sen nasılsınn nasıl gidiyorr
Sendromları yaşıyorr kuzumm biara doktora getiriyodun düzelmedimikiAyni valla oğlum kreşe başladı bende biraz nefes almaya fırsat buluyorum. Gece uykuları hala düzelmedi ama yine sürekli uyanıyor
Yok yok hala aynı hiçbir düzelme yok 28 aylık oldu hala aynıSendromları yaşıyorr kuzumm biara doktora getiriyodun düzelmedimiki
Belki arkadaş çevresi olunca düzelir ya kuzuYok yok hala aynı hiçbir düzelme yok 28 aylık oldu hala aynı
Yok yok onla bunla düzelecek bir şey değil onunkisi, saldım artık umut beslemiyorum bir gün düzelirse sadece o zaman sevineceğimBelki arkadaş çevresi olunca düzelir ya kuzu
Rabbim kolaylığını versin canım benimm elbetki düzelecek sende sıkma canınıYok yok onla bunla düzelecek bir şey değil onunkisi, saldım artık umut beslemiyorum bir gün düzelirse sadece o zaman sevineceğim
Saçlarım bembeyaz oldu resmen 1 senede sıkıntı ve stresten o büyüyünce belki düzelecek ama ben yok oluyorum o aradaRabbim kolaylığını versin canım benimm elbetki düzelecek sende sıkma canını
Amaaannn analık buna gerektirir beee kuzuuu napıcamm imtihanımız varsa yaşıyoruzz resmen sağlık olsun daSaçlarım bembeyaz oldu resmen 1 senede sıkıntı ve stresten o büyüyünce belki düzelecek ama ben yok oluyorum o arada
Öyle öyle napalim benimde payıma böylesi düştü buna da şükürAmaaannn analık buna gerektirir beee kuzuuu napıcamm imtihanımız varsa yaşıyoruzz resmen sağlık olsun da
Bende ziraat yokuşunda oturuyorum çok uzak değilizCamionu mahallesinde oturuyorum
Yaniii motivasyonunu düşürmeeÖyle öyle napalim benimde payıma böylesi düştü buna da şükür
Aaaaa ayrı ayrı mı oldu omu gelcek sanaBen değilde eşim yerleşti :) farklı şehire atandım. Eş durumundan tayini bekliyoruz
14 mayısta açılıyormuş canoHavalimanının açılmasını 4 gözle bekliyorum
Aaa ne iyimişbende 2001-2007 yılları arasında rize de yaşadım fener mahallesinde şu an ki üniversitenin bulunduğu yer de.