- 25 Ağustos 2019
- 60.812
- 112.763
- 30
Tipini yediğummmm uşağuumm nasıl bakaysun öyleeeeFatoşum anamm neresii burası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tipini yediğummmm uşağuumm nasıl bakaysun öyleeeeFatoşum anamm neresii burası
Allahım tüylerine kurban olayım hahahah bizim lazın topikçiğiFatoşum anamm neresii burası
Devlette Filiz hanimi, arastirmada da Bülent beyi, Şenol beyi tavsiye edebilirim. Mora plazada da Elif ve Beril hanim bir de Evren bey var. Ufak bi internet arastirmasiyla icinize sinene gidebilirsinizMerhaba arama kısmına rize yazıp öyle buldum bu konuyu rizeli değilim ama rizede yaşıyorum rizede kadın doğum doktoru varmi bildiniz
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al insaAllah etiketlemissin beni eskisi gibi giremiyorum foruma bazen bir göz gezdirip çıkıyorum. Bebişin cinsiyeti neOoyyy canımm olacağı vardı demekkii
Bende eylülde güya artık tüpe gitcektimki bende şok geçirdimm 2buçuksene içinde ummadığım anda oldu
Şar asiye hanım idi doktorum ve çok memnundum kendisindenMerhaba arama kısmına rize yazıp öyle buldum bu konuyu rizeli değilim ama rizede yaşıyorum rizede kadın doğum doktoru varmi bildiniz
Yok kızzz rizeli olarak açmadım rized eoturanlar bile olur dedimm yaa demekki rizede oturuyorsunn benim yok ben orda oturmuyorum Zeyf bilirrMerhaba arama kısmına rize yazıp öyle buldum bu konuyu rizeli değilim ama rizede yaşıyorum rizede kadın doğum doktoru varmi bildiniz
Caninın sağlığı canım merak etmiştim siziHayırlı olsun, sağlıkla kucağına al insaAllah etiketlemissin beni eskisi gibi giremiyorum foruma bazen bir göz gezdirip çıkıyorum. Bebişin cinsiyeti ne
Abooooo nerelere getirdin biziiii fatoooooo
Paçi nedir kuzumCaninın sağlığı canım merak etmiştim sizi
Paçii olcak
Kiz demekPaçi nedir kuzum
Hahahaha oyyy hele terimleriniZe kurban oluyumKiz demek
Sen bana kuyban ollHahahaha oyyy hele terimleriniZe kurban oluyum
Sana da olurumm kuzummm çiçeğiimSen bana kuyban oll
Ya teşekkür ederim eşimin mesleği dolayısıyla buraya geldik 6 ay oldu alışmaya çalışıyorum yavaş yavaş evet rize merkezde oturuyorumYok kızzz rizeli olarak açmadım rized eoturanlar bile olur dedimm yaa demekki rizede oturuyorsunn benim yok ben orda oturmuyorum Zeyf bilirr
Çok teşekkür ederimDevlette Filiz hanimi, arastirmada da Bülent beyi, Şenol beyi tavsiye edebilirim. Mora plazada da Elif ve Beril hanim bir de Evren bey var. Ufak bi internet arastirmasiyla icinize sinene gidebilirsiniz
Çoğu akrabamız hep ordadırr bizimmYa teşekkür ederim eşimin mesleği dolayısıyla buraya geldik 6 ay oldu alışmaya çalışıyorum yavaş yavaş evet rize merkezde oturuyorum