Rizeliler buraya 🌱🌱

Gönül uyumak dinlenmek ister bebem elimden tutup cekistirir :işsiz:
Gunaydin kizlar 🙋‍♀️

• Komik
Reactions: Jou
Benimki uyuduguna gore rahatla kahvalti yapabilirim :kk77:
Siz napiyorsunuz kizçeler :)

Selam kızlaaar. Napıyorsunuz??
Burada maalesef ki yok randevu 1 aydir bekliyorum bende en sonunda trabzonda ozel bi kligine aldim iyi bi dr mus baya tavsiye ettiler
Ya hastaneler cidden çok sıkıntı değil mi aylardır randevu yokkk. Bende kadın doğum için bekliyorum. Sen burada mı yaptın doğumunu canım doktorun kimdi ve memnun muydun?

Selam kızlaaar. Napıyorsunuz??

Ya hastaneler cidden çok sıkıntı değil mi aylardır randevu yokkk. Bende kadın doğum için bekliyorum. Sen burada mı yaptın doğumunu canım doktorun kimdi ve memnun muydun?
Hamile misin :)
Evet canim devlet ve arastirmadan uzak dur diyebilirim isinin ehli doktor bulmak oldukca zor ve hastaneler haddinden fazla kalabalik.
Ben ozelde şar da yaptim dogumumu doktorum asiye hanimdi aşiri aşiri memnunum. Esimin kuzenide benden sonra ayni doktorla devam edip onda yapti dogumunu

• Beğen
Hamile misin :)
Evet canim devlet ve arastirmadan uzak dur diyebilirim isinin ehli doktor bulmak oldukca zor ve hastaneler haddinden fazla kalabalik.
Ben ozelde şar da yaptim dogumumu doktorum asiye hanimdi aşiri aşiri memnunum. Esimin kuzenide benden sonra ayni doktorla devam edip onda yapti dogumunu
Bilmiyorum Bi kaç aydır çalışmalar üzerindeyiz belki hamileyimdir bat bekliyorum bakalım nolacak😂 asiye hanımda hiç boşluk yok bende şardaki erkek doktora gittim Bi kaç özel klinik baktım çok pahalı ya

Vallaha bende öyle sabah akşam yerimm 🤩
Aynen :)
Bilmiyorum Bi kaç aydır çalışmalar üzerindeyiz belki hamileyimdir bat bekliyorum bakalım nolacak😂 asiye hanımda hiç boşluk yok bende şardaki erkek doktora gittim Bi kaç özel klinik baktım çok pahalı ya
Hadi insaAllah diyelim o zaman 😊 bat ne zaman ? Evet asiye hanimda cok yogun oluyo ama burada sana tavsiye edebilecegim tek doktor diyebilirim benim bildiklerimden. Bir de ozelde elif hanim var ama onunda muayene ucreti test vs derken pahaliya mal oluyo.

• Beğen
X