- 24 Mart 2007
- 1.039
- 6
- 42
-
- Konu Sahibi KardelenMasaliM
Ben de çok fazla oluoyr.Kalbimin çok düzensiz çalıştığını hissediyorum.Nabzım bazen 110-120 yi buluyor.Ki bu yatar vaziyetteki sayısı.Kalbimin sesini duyuyorum.Sol tarafıma yatınca sanki kalbim dışarıda ve üzerine yattığım için acıyor.Dr.gittim ve bana nabız bu atar atmaz sna ne kalbini dinleme sen dedi.Bir takım testler verdi ama bişey çıkmadı.Belki de psikolojik bir rahatsızlığım vardır...Şu aralar biraz daha iyi.Çay ve kahve içmiyorum belki onun faydası omuştur.Sevgiler....Bendede değişik şekilde çarpıntılar oluyor.Sanki kalbim bi an duruyor ve yeniden atıyor derinden bi baskıyla..Çok üzülünce,heyecan yapınca ve yorgunken oluyor ama doktorlar bişi bulamadı.....Aynı sorunu yaşayan var mı?
slm matar..bendede minimal mitral yetersizliği var..peki doktorun tedavi konusunda bi ilaç başlangıcı yaptımı
ritm bozukluğu için takılan bir cihaz..24 saat kalp atışlarınla ilgili bilgilerin cihaza kaydoluo..bi sürü kablolar felan biyonik adam gibi oluosun:)
Arkadaslar ben avusturyada yasiyorum.Buraya 9 sene önce geldim ve dil problemi yasiyorum.Bu nedenle istedigim zaman dojtora gidip muayene olmyuorum.Tercuman araciligi ile gittigimdede tam ceviri yapilmadigi icin derdimi anlatamiyorum.Uzun arastirmalarim sonucunda türk bir dahiliye uzmani bulup bugün ona kontrole gitiim.Benim sorunum kalp ve nefes idi.Sikayetlerimi anlattim.Bana bir kac kontrolden sonra kesin bie sey söyleyecegini anlatti.Fakar süphelendigi seylerin KALP YETMEZLIGI VEYADA KALP RITIM BOZUKLUGU oldugunu anlatti.Bu hastaliklar hakkinda bilgi toplamak istiyorum.Bu tür bir rahatsizligi olan arkadaslar bana bilgi verirmisiniz??