Ritim bozukluğu

canım bende ritim bozukluğu olduğu için pil taktılar ve ilaç kullanıyorum bence ihmal etme başka doktora git

slm cnm kaç yaşındasın nasıl ritim bozukluğuna pil takılıyo açık ameliyatmı oldun:çok üzgünüm:açıklarsan biraz seviniriz tüm arkadşlar çok korkuyorum bu olay ortaya çıktığından beri ilaç kullanmama ragmen atışlar aynı gibi ne yapıcam yaasenağlama

kıslar bundan bıktım ben yaaaaaaaaaaa nasıl bi hastalıklı durumdur bendede sabah kahvaltıdan sonra çok oluyo beynim dönüyo
önceleri kuş gibi pır pır ediyodu sonra şimdide bi an kalbimi göğsüme bi an bastırılöış gibi oluyo of pskolojim bozuldu yılarca çektim holterde bişi çıkmamıştı şimdi yinemi gitsem yada cekupmı yaptrsam noluyo bana ya bu arda sırt ağrım da oluyo hayırlısı rabbim şuan ezan okunuyo onun yüzü suyu hürmetine çöktüm iyce ..............

honey canim sana ekstrasistol oluor.ekstrasistol demek kalbin alakasiz zamanlarda fazladan kasilmasi durumu oluyor.Mesela düzenli bir sekilde calisiyorken birden araya ekstradan vurus yapmasi ve bu ekstra vurus yapti diye bir vurusu da bos birakmasi.Ekstrasistoller yaygin olarak görülür ve saglikli insanlarda da strese bagli olarak ortaya cikabilirler.Bazen kendiliginden gecerler bazen de ömür boyu sürerler.Ben de de ayni senin tarif ettigin sekliyle kendini gösterior.Benimki yogun stres sonucu ortaya cikti ve azalmasina ragmen hala arada bir oluyor.Inanilmaz rahatsiz edici ir durum.Ayni zamanda gittigim ir özel hastanede mitral kapak prolapsusu teshisi konuldu bana ancak devlet hastanesine gittigim de de kan kacagi olmadigindan dolayi mitral kapak prolapsusundan söz etmenin yanlis oldugunu söylediler.Ben henüz holter taktirmadim.Ekstralarin kötü huylu olup olmadigini ancak holterle ögrenebiliriz.Sana da bir doktora gidip holter taktirmani öneririm.Ekstralar oldugunda fazla panik yapma yoksa bir de panik atak olursun benim gibi :)

saglikli bir yasam diliorum

X