• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ritalin

miniciki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
627
317
123
Sakarya
Merhaba hanımlar çalışan bi bayanım dikkat eksikliğim var geçmiş dönemde kötü şeyler yaşadım alt üst etti
bazen annem benden su isterken tamam diyorum unutuyorum su falan hayal oluyo.
çalışırken müşterilerin isimlerini unutuyorum uzun bi sürede değil 2 sn içerisinde hemde sürekli not almak durumunda kalıyorum.
bi olaya konsantre olamıyorum kafam da farklı farklı şeyler düşünüyorum.
ayrıca açıktan okuyorum derslerede dikkatimi vermem gerekiyor ben bu ilacı internetten baktım herkes mucize diyor kimisi en iyi ünv kazanmış.

Tek sorunum bu ilacın kırmızı reçete olması özel hastaneye 100 tl piskiyatr ücreti istiyorlar tamam veririm ama bu ilacı istesem bana yazar mı?
o var.
bu ilaç için iyi diyormusunuz ?

Merhaba hanımlar çalışan bi bayanım dikkat eksikliğim var geçmiş dönemde kötü şeyler yaşadım alt üst etti
bazen annem benden su isterken tamam diyorum unutuyorum su falan hayal oluyo.
çalışırken müşterilerin isimlerini unutuyorum uzun bi sürede değil 2 sn içerisinde hemde sürekli not almak durumunda kalıyorum.
bi olaya konsantre olamıyorum kafam da farklı farklı şeyler düşünüyorum.
ayrıca açıktan okuyorum derslerede dikkatimi vermem gerekiyor ben bu ilacı internetten baktım herkes mucize diyor kimisi en iyi ünv kazanmış.

Tek sorunum bu ilacın kırmızı reçete olması özel hastaneye 100 tl piskiyatr ücreti istiyorlar tamam veririm ama bu ilacı istesem bana yazar mı?
o var.
bu ilaç için iyi diyormusunuz ?

her ilacın yan etkisi var bence iyice araştırman ben olsam doktor vermediği bir ilacı kesinlikle kullanmam

Doktorların verdi kordizyonlu ilaçtan başka birşey değil.
ben istesem verirmi sonuçta kırmızı reçete ? :44:

Hayır vermez, hatta muhtemelen iyi bir psikiyatr ise bu taleple giderseniz sizi çözmeden asla vermez. On yıla yakın bir süredir ritalin kullanmış biri olarak söylüyorum ki vermemesi de yeğdir. Çünkü adı üstünde kırmızı reçeteli ve ciddi bir ilaç. Ciddi bir teşhis gerektiriyor. Etkili bir ilaç olmasının yanısıra bir çok yan etkisi de var en önemlisi bağımlılık yapması. Şu an odaklanmam gereken en ufak işi bu ilacı kullanmadan yapamıyorum hem fizyolojik hem psikolojik bir bağımlılığı var. İyi bir psikiyatra gitmeni ve teşhisi tatmin etmeden başlamamanızı öneririm. Esen kalın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back