ritalin!yardımmm!!!

Ya yazmak zor geldi ritalini bulduysa bunu da bulur tolin diye şey ettim dalga geçme be benle

Canim ben Amerikadan yaziyorum. Universite yillarinda doktorum banada yazdi bu ilaci. Ders calismak icin cok iyi AMA saatlerce calissanda hic birsey anlamazsin. Cunku bu ilac beynini uyandiriyor sadece. Ben iki senedir bagimlisiyim birakamiyorum. Belli bir zamandan sonra panik attaklar basliyor kalp krizi gecirdigimi sanarak hastaneye kaldiriliyorum. Kalbin cok hizli atar, ellerin soguk, istahin kacmis ve sinir yapiyor. Beni dinlersen hic baslama.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hımm yok bende vazgectım zaten umarım sende bı an once bırakırsın

Canım Ritalin yerine Prozac falan alsan?

Bu yan etkileri kuvvetli olan bir ilaç diye biliyorum.

Bir öğrencimiz kullanıyordu ve ciddi anlamda bağımlılık yapmıştı. Bırakmak için psikiyatr servisinde yatmıştı düşün...

Canım arkadaş dikkat artırıcı etki istiyor. Sen prozac diyor. O bir antidepresan.

Concerta

Canım arkadaş dikkat artırıcı etki istiyor. Sen prozac diyor. O bir antidepresan.

Arkadaşın durumunu tam olarak bilmiyorum ama Prozac bilhassa OKB tedavisinde dikkat arttırıcı olarak kullanılabiliyor.

Takıntılarından uzaklaşan insan o an yapması gereken işe odaklanıyor.

Ben Psikiyatr değilim ama bu ilacı bu amaçla kullanan arkadaşlarım oldu.

Ayrıca Antidepresan etkisi Prozac' ın birçok etkisinden sadece birisi. Bu ilacı bel fıtığı ağrılarını daha az hissetmek için kullanan insanlar bile var (doktor tavsiyesiyle).

Selamlar...

Son düzenleme:

Biliyorum prozac günümüzde yan etkileri azaltılmış antidepresanlardan biridir. Bende kullanıyorum. Bn aynı zamanda dikkat eksikliği içinde ilac kullanıyorum. Prozac durtuleri azalttığı gibi, takintilarimizida atlatmamiz için agresf halimizi brazda olsa yatistirdigindan takintilarin ustesinden gelmek dhada kolaylaşıyor.

Ama prozac belli br dönem uyku etkiside var olan bir ilaç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…