- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
offfffffff parkon sende muhendıssın benı en ıyı sen anlarsın yaaa
Allah yardımcın olsun canım.
Bir program yap , sayısal dersi sakın son geceye bırakma.
Yarın bir aile hekimine uğra, sana odaklanman için ilaç yazar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offfffffff parkon sende muhendıssın benı en ıyı sen anlarsın yaaa
Allah yardımcın olsun canım.
Bir program yap , sayısal dersi sakın son geceye bırakma.
Yarın bir aile hekimine uğra, sana odaklanman için ilaç yazar
ya zaten dersın %70 ini bitirdim ama o kadar bıktım kı gerı kalan kısma calısmaya baslayınca mıdem bulanıyo
Bence sende dikkat eksikliği falan yok. Klasik sinav oncesi sendrom bu:)
insallah oyledır ya
ya zaten dersın %70 ini bitirdim ama o kadar bıktım kı gerı kalan kısma calısmaya baslayınca mıdem bulanıyo
O sendromu ben çok iyi biliyorum. Sinava yakın fenaliklar basardi okudugumu anlamazdim usul usul çalışan eşimi de rahatsiz ederdim ben calisamiyorum kalicam diye aglardim da. Zavalli adami dersinden de alikoyardim. Büyük ihtimalle konularini bitirememe stresi rahatsiz ediyordur seni
Sınav zamanı boyum kadar notumuz olurdu
Bitirdim deyince başını unuturdum
Aynı şekilde midem bulanırdı,içime fenalıklar basardı,oturamaz hale gelirdim
artık son kısımlara geldım ama dersın basına oturunca mıdem bulanıyo gercekten
hah işte tam sımdı o durumdayım
tolinn o iş öyle olmuyor malesef.
sen şimdi başlasan bile o tür bir ilaca en az 10 gün yan etki yaşarsın.
psikiyatr bana antidepresan verdi 1 ay önce. yan etkileri yeni yeni geçiyor.
bence sınav için ilaç kullanmak (çok aşırı kaygı durumların falan yoksa) gerekli değil, azıcık adrenalin yaşamalısın :)
offf artık su lanet ogrencılık derdı bıtsın ıstıyorum:2::2:Kendine hedefler koy bitince şunu yapcam bunu yapcan belki iyi gelir.. bi lokanta vardi biz eşimle staj sonu sınavları sonrasi rutin yemege giderdik oraya.. Onu bosversen bile sinav sonrasi en rahat kiyafetleri giyip evde pineklemenin tadi bile inanilmaz:) bitecek bu dertler bitecek.. keske her dert ogrencilikteki gibi olsa..
evet bu aksam onu yapıyorum ama yarın gene tam gaz devamSenin ara verip çikolatalı pasta yeme vaktin gelmiş o zamann :) Aç tv yi de bu akşam çalışmayacağım de.
tolin bebeğim benim böyle ilaçlar ne kadar tehlikeli haberin var mı?Sakın internette ki yorumlara aldanma.Böyle ilaçları dur sınava kadar alayım sonra bırakırım yapamazsın.Belli bir süre kullanır sonra doktor kontrolünde bırakırsın.aksi takdirde kullanmadan önce ki halinden beter olursun ilaç yüzünden.
Bak sana aynı stresleri yaşamış birinden tavsiye sert bir nescafe ya da türk kahvesi yap.Bol olsun.Kendine çalışmaya başlamadan önce program yap.Şu konuyu bugün bitireceğim gibi.Ve ara ver beynini dinlendir arada.Planlı çalış.Sabah mı verimlisin akşam mı dikkat et.Renkli fosforlu kalemler kullan çalışırken.Böylece tekrar ederken çok hızlı göz atarsın.
Ve unutma bu stresin geçecek canım.Hepimiz geçtik bu yollardan.Kaç vizeye çalışmaktan sıkılıp girmedim ben biliyor musun.Sonra dersi verdiğimde gözümde büyüttüğümü anladım aslında.Gece saat 4 te kalkıp kahveler içe içe sabah 9 da ki sınava kaç kez hazırlandım ki birde benim alanım tarih bazen okurken masal okuyor gibi olurdum uykum gelirdi artık.O savaş şu anlaşma bu anlaşma şu madde oyhhhhh.Yazarken sıkıldım gene.
Sabır ve motivasyon bebeğim senin çözümün ardından sakince planlı dinlenerek çalışma.
Ne okuyordun sen tatlım.Bak seni valla en iyi erkek arkadaşımla ben anlarız.Ben 6 yılda bitirdim bölümü o sıkı duuuuuuur 8 yılda birde gitti üstüne yükseklisans yaptıBende yapacağım.Ne sınav stresleri yaşadım var ya bende seni çok iyi anlıyorum.Biri yazmış çikolata ye diye çok doğru git acayip çikolatalı bir tatlı ye canım.Mutluluk verir azıcık stresin geçer.Bir arkadaşınla çalışsana ayrıca.Senin gibi çalışan birini görmek motive eder.Ben sırf bunun için vize final zamanı kütüphaneye giderdim ders çalışmaya.Herkes tam konsantre ders çalışıyor olurdu orada.Bu da beni motive ederdi akşama kadar ara bile vermeden çalışır eve dönerdim.offf artık su lanet ogrencılık derdı bıtsın ıstıyorum:2::2:
evet bu aksam onu yapıyorum ama yarın gene tam gaz devam
albi valla bıktım ya yemınlen bıktım nerden girdim su bolume ya
tolincim ilaç kırmızı reçete ile veriliyorsa,riski çok olan bir ilaçtır,yazılanlara aldanma..ilaçsız mutlu bir yaşam varken ilaçta çare arama ilaçların yan etkisi çok olur..basit bir antibiyotikte bile alerji oldum tat alma duyum gitti gersini sen düşün artık..okul dönemi çok sitresli bunu iradenle atlatmek zorundasın güçlü olmak zorundasın sana senden başka kimse yada ilaç yardımcı olamaz canım
offf ogrencılık yerın dıbıne batsınöğrenciliğin tadını çıkar kız sonra iş bakıcasın
Ne okuyordun sen tatlım.Bak seni valla en iyi erkek arkadaşımla ben anlarız.Ben 6 yılda bitirdim bölümü o sıkı duuuuuuur 8 yılda birde gitti üstüne yükseklisans yaptıBende yapacağım.Ne sınav stresleri yaşadım var ya bende seni çok iyi anlıyorum.Biri yazmış çikolata ye diye çok doğru git acayip çikolatalı bir tatlı ye canım.Mutluluk verir azıcık stresin geçer.Bir arkadaşınla çalışsana ayrıca.Senin gibi çalışan birini görmek motive eder.Ben sırf bunun için vize final zamanı kütüphaneye giderdim ders çalışmaya.Herkes tam konsantre ders çalışıyor olurdu orada.Bu da beni motive ederdi akşama kadar ara bile vermeden çalışır eve dönerdim.
offffffffffffffffffff utanıyorum ama bende 6 oldumtolin senin bölüm neydi
3tün dimi sen