Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen kanka bende oyleyım:26:ne ilacı o ya
aynı problemler bende de var
bazen okuduğm cümleyi 10 kere okuyorum okurken aklım başka yerde olduğu için
odaklanamıyorum
Ritalin hiperaktivitesi olan cocuklara veriliyor genelde.cocugunuz icin mi istiyorsunuz?bir psikiyatriste goturun .doktor uygun gorurse yazar.
aynen kanka bende oyleyım:26:
yok ben kendıme yazdırıcam da hemen yazılırmıı acaba?
derslerimi çok etkiliyor bu durum
bu dönem geçti artık ama 3.sınıfa başladığımda doktora gideceğim.
offf bende keske daha once gıtseydım dıyorum bakalım su ılacı yazdırabılırsem faydası olur belkı:26:
offf bende keske daha once gıtseydım dıyorum bakalım su ılacı yazdırabılırsem faydası olur belkı:26:
Önce bir psikiyatriste gidin. Taniniz hele bir kesinlessin. Yoksa her dikkat eksikligi olanlara o ilaclar verilmez. Sizinkinin ne boyutta oldugunu burdan biz bilemeyiz ancak psikiyatrist karar verir.
hımm pekı tanı koyulduktan sonrakı işlemler neler?:26:
Canim ben psikiyatristim degilim. Her asamayi bilmiyorum. Ama sen kendindeki bu sikintiyi bir psikiyatriste anlatirsan, eger tanı kriterlerini dolduruyorsan, o zaten sana ilaç onerir. Ama bu ilk etapta ritalin olmayabilir cunku kirmizi receteyle alındığını bildigine gore basit bir ilac olmadigini biliyorsundur.sonra duruma göre ilac degisikligi yapilabilir. Yaşına, klinik gidisata gore falan
selam
dikkat dagınıklıgım ve odaklanamam problemım ıcın rıtalın kullanmak ıstıyorum kırmızı receteyle satılıyormus nasıl yazdırabılırım?
Arkadaşım ritalin kullanıyor tolin, dediğin gibi kırmızı reçeteli ve çok kolay bağımlılık yapan bir ilaç. Doktorlar ciddi bir sorunun yoksa kolay kolay rtialin yazmazlar. Onda hiperaktivite bozukluğu vardı bu sebeple vermişti doktor.
offffff hayır yaaaa devlet hastanesınde falan yazdıramazmıyım:26:
offffff hayır yaaaa devlet hastanesınde falan yazdıramazmıyım:26:
Canım sürüyle test yapılıyor öncesinde. Kan değerleri artı psikolojik testler dolduruyorsun. Ben de dikkatimi kolay toplayamam. Psikiyatriste ritalin umuduyla gitmiştim, kadın testlerimi yaptı ve kesinlikle ritalin vermeyeceğini söyledi. Devlet hastanesiyle alakalı değil yani. Ama "ben bi ritalin yazdıracaktım doktor hanım" diyip yazdırıp çıkabileceğin bi ilaç değil Ritaline odaklanma bence, sen git psikiyatriste baksın teşhis koyunca uygun ilacı verir:)
selam
dikkat dagınıklıgım ve odaklanamam problemım ıcın rıtalın kullanmak ıstıyorum kırmızı receteyle satılıyormus nasıl yazdırabılırım?