Riskli kalp ameliyatı

Nunuco

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
740
982
Merhaba
Annem 14 senedir kalp hastası. Şuan çok ilerlemiş durumda ve 3 kapakcik değişecek damarlarda tamir ve değişim olacak. Doktor bugün 100 de 8 ölüm yada felç vb. riskinin olduğunu söylüyor ameliyat kararını bize bıraktı ama annem çok kararlı ameliyatı olacak. Yakın zamanda bu ameliyatı olmuş olan kendisi yada tanıdığı farketmez. Nolursunuz ne biliyorsanız anlatın. Üsküdar Siyami ersek hastanesinde ameliyat olacak.

Mesajınızı az önce okudum anneniz nasıl oldu .umarım sağlığına kavuşmuştur.benim oğluma da 1 ay önce aort damarinda genişleme kaçak ve kapak darlığı teşhisi kondu 11 yaşında daha çok korkuyorum çok endişeliyim allahım tüm hastalara şifa versin.

Evet çok şükür iyi şuan. Korkunuzu endişenizi çok iyi anlıyorum.
Şuan için ilac tedavisi mi dendi ameliyat mı size? Rabbim şifa versin inşallah

Evet çok şükür iyi şuan. Korkunuzu endişenizi çok iyi anlıyorum.
Şuan için ilac tedavisi mi dendi ameliyat mı size? Rabbim şifa versin inşallah
Çok sevindim annenizin iyi olmasına. 6 ay da kontrol dedi doktorumuz ilaç yada başka bir şey yok beklemedeyiz ama gelin bana sorun .aktif spor yapan bir çocuktu lisanslı futbol oynuyor takım değişikliği için EKG istendi dünya başıma yıkıldı hiç bir sıkıntısı yok .futbola izin verdi doktorumuz üst bedeni çalıştıracak spor yasak kilo almayacak ve kabız olmayacak dedi

En azından farkedilmiş. Sıkı bir takip ile inşallah problem yaşamazsınız. Yediklerinide çok iyi çiğnesin mutlaka. Farklı doktorlardanda görüş almanızı öneririm. Yaşadığınız korkuyu çok iyi anlıyorum ama çok şükür farkedilmiş bu şekilde.

3 doktora götürdük hepsi aynı şeyleri söyledi . Yediklerini çok iyi çiğneyin demişsiniz neden acaba merak ettim.
.

3 doktora götürdük hepsi aynı şeyleri söyledi . Yediklerini çok iyi çiğneyin demişsiniz neden acaba merak ettim.
.
Açıkçası bende çok net bilgi sahibi değilim ama bize annem için hep aynı uyarı yapılmıştı. Sanirim aort damarına daha fazla yük bindirmemek için. Boğazına bisey takilmamasi lazım. Bide evet en önemlisi kabız olmaması ıkınmaması. Allah yardımcınız olsun.

Amin allahım yardim etsin evladimi ve bütün hastalari konusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…