- 13 Ekim 2022
- 82
- 13
- 24
- Konu Sahibi myhistoryy
İnsallah tertemiz çıkar rabbim size yaşatmaz bu acıyı ama olmaz ya insallah farz edelim ki bir kromozomal bozukluk çıktı ve hakkında cok sey bilmiyorsunuz lütfen araştırmak ve yaşamış insanların yorumlarını ve hayatlarını dinlemek için zaman ayırın ben o anki korku ve telasla çok ani karar verdim yeterince arastıramadım internetteki yazan seylere inandım ve bebeğime kıydım çok pişmanım hiç degilse amniyosenteze kadar bekleseydim o an ben bu kadar bilgi sahibi olsaydım su an kararı veren taraf degildim ama gün geçtikce buyumesinden ve daha cok acı cekmesinde ayriligin daha zor olmasından korktum belki o kadar yaşamayıyacaktı zaten ama kendinize o düşünme zamanını verin benim dustugun cukura düşmeyin ama ağır engelleri olan bireyleri de ben dünyaya getirerek onlara eziyet ettigimizi de düşünüyorum rabbim affetsin insallah bu acıları rabbim size yasatmaz ve tertemiz sonucunuz gelir tüm kalbimle bebegimize dua ediyorumSonuçlarım Kötü de çıksa ben nasıl karar vereceğim bilmiyorum dediğiniz gibi savunmasız da dünyaya getirmek bize bir şey olsa bakacak kimsenin olmamasını düşündükçe de kafayı yiyecek gibi oluyorum