• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Riskli gebelikkk 🙁🙁🙁arkadaşlar 😔

raain

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2013
9
5
86
Trabzon
Bayanlar merhaba belki bir nebzede olsa içimi rahatlatırımm diye size yazmak istedim 🙁27 yaşındayım bu zamana kadar doktorlar zor çocuk sahibi olursun dediler Allah’ın kudretiyle şuan 10 haftalık gebeyim 5. Haftada bebeğimi öğrendim,bir kaç gün öncesinden bel fıtığı icin tedaviler alıyordum antibiyotik falan işte,bide alkol sigara seviyor ve kullanıyordum bebeğimi öğrendikten sonra ağrı kesici parol bile içmedim .doktorum farmakolojiye yönlendirdi onlar ve doktorum da perinatolojiye :( canım sıkkın moralim bozuk..böyle bişey yaşayan oldu mu biliyorum hersey Allahtan ama biraz da olsun belki rahatlar içim 🙁🙁🙁

Gebelikte kullanmamissiniz sonucta neden yonlendirdi ki bir sorun mu gordu yoksa sadece bir onyargimi

Benim arkadaşım doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldı ve hamile kaldıktan sonra da bilmediği için devam etti kullanmaya, şuan çook sağlıklı bir kızı var. Bazen ilaç kullanımı hiçbir olumsuz etki yaratmıyor

Kontrolde çok iyi hiç bir sorun yaşamadık tahliller öyle çok şükür,ama alkol ve sigara kullanımından dolayı işte 😕

Kontrolde çok iyi hiç bir sorun yaşamadık tahliller öyle çok şükür,ama alkol ve sigara kullanımından dolayı işte 😕
Ne alaka anlayamadim sigara alkol kullanan tek siz degilsiniz ki niue boyle biseye gerek duymuslar ben 2
Hamileligimde bilmeen 8 defa ro tgene girdim antibiyotik apranac ustelik dk hapo kullanirken hamile.kaldim sun gayey saglikli ki alkol sigata bende de vardi

İçimde bişey olmayacağına dair bir his var ama bunları da göz ardı edemiyorum , hamileliği boyunca sigara içen var uyuşturucu bile kullananı duydum sağlıklı da bebekleri oldu,of😕

Back