• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Riskli gebelik

Seda yaman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2021
4
0
1
34
Acil cevap verebilir misiniz hamile olduğunu bilmeyerek covid ilacı olan favimol 200 mg ilacını kullanan ayrıca kaçınca haftada kullandığınızı ve doğum yapan ya da hamile iken bilmeyip röntgen çektiren oldu mu cevaplarınızı bekliyorum

Acil cevap verebilir misiniz hamile olduğunu bilmeyerek covid ilacı olan favimol 200 mg ilacını kullanan ayrıca kaçınca haftada kullandığınızı ve doğum yapan ya da hamile iken bilmeyip röntgen çektiren oldu mu cevaplarınızı bekliyorum
Ben varım alakası varmıdır bilmiyorum ama düştü çocuk bi doktora görün

Merhabalar doktora dun göründüm 8 haftadaym istersen sonlandiralim dedi istemedim 12.haftaya kadar bekleyeceğiz sizin kaçıncı haftada düşük oldu bide kaçıncı haftada covid ilacını kullanmıştıniz
Burda bir arkadas daha vardı o da aynı sizin gibi korona hapı ve ahrıyetten bilmeden biresürü antibiyotik kullanmış gitmediği hastane kalmamıştı ona da istersen sonlandıralım demişler ama o devam etmişti suan 5 aylık vardır gecen ay yazmıştım hersey gayet iyi gidiyormusu

Burda bir arkadas daha vardı o da aynı sizin gibi korona hapı ve ahrıyetten bilmeden biresürü antibiyotik kullanmış gitmediği hastane kalmamıştı ona da istersen sonlandıralım demişler ama o devam etmişti suan 5 aylık vardır gecen ay yazmıştım hersey gayet iyi gidiyormusu
Çok teşekkür ederim yanıt verdiğiniz için

Merhabalar doktora dun göründüm 8 haftadaym istersen sonlandiralim dedi istemedim 12.haftaya kadar bekleyeceğiz sizin kaçıncı haftada düşük oldu bide kaçıncı haftada covid ilacını kullanmıştıniz
Benim haberim yoktu yeni evliydim 4 haftada kullanmışım sanırım çünkü 5 haftada düştü

Çok teşekkür ederim yanıt verdiğiniz içi

O arkadaşın kullanıcı adı neydl

Evet maalesef eski mesajlara baktım siz de aynı sıkıntıyı yaşadınız sanırım
Ben yaşadığımı hissettim ama hamile değilmiştim bir arkadas 5 haftalıkken bilmeden korona hapı Baska seylerde içmiş ama şimdi bebeği sapasağlam doğdu 40 ı cıktı ama aldıran arkadaslar da olmus

Dün alelacele bir doktora gittik sıkıntı olabilir aldırır mısın vs dedi.? Pazartesi farklı bir yere gideceğim
İnternette de araştırıyorum ilk 15 20 gün ilaç zarar vermez yazan doktorlar da var ama çok tedirginim
Adetiniz ne kadar geçti suan adetiniz geçmeden önce mi kullandınız hapı

Back