Merhaba arkadaşlar. Yüksek riskli gebeliğim var 18.haftaya ulaştık ancak ikizlerden birini kaybettim. Bu haftaya kadar heyet raporum vardı ancak tayin dolayısıyla şehir değiştirdim. Gaziantep'e yeni taşındım. Buradaki doktorum memur olduğum için heyet raporu veremeyeceğini söyledi. Heyet raporu veren özel hastane bilen var mı aranızda? Lütfen yardımcı olabilir misiniz
Merhaba arkadaşlar. Yüksek riskli gebeliğim var 18.haftaya ulaştık ancak ikizlerden birini kaybettim. Bu haftaya kadar heyet raporum vardı ancak tayin dolayısıyla şehir değiştirdim. Gaziantep'e yeni taşındım. Buradaki doktorum memur olduğum için heyet raporu veremeyeceğini söyledi. Heyet raporu veren özel hastane bilen var mı aranızda? Lütfen yardımcı olabilir misiniz
Alamadım maalesef yıllık izinlerim vesaire tamamını kullandım o şekilde 32.haftaya gelip doğum iznine ayrıldım. Hastane hastane gezsek bulabilirdik gibi aslında ama çok zorlamadık sanırım Defa life veriyor diye duymuştum
Gitmedim, ben de sağlık çalışanı olduğum için birçok kurum bu tarz raporlara sorun çıkarıyor vermek istemiyor. Üniversite de vermez diye düşünmüştüm açıkçası