Riskli gebelik kaybetme korkusu

Merhaba, nereye ne yazdıgımı bılmeden yazıyorum suan ama aradıgım baslıgı bulamadım acıkcası ama burdan umut vermesi icin paylasıyorum. 2016 yılında 22 haftalık gebelık kaybı yasadım. Her gun bu sıtede olumlu bır sonuc arıyodum. Zor gunlerdı. 2019 da tekrar hamıle kaldım panık ve korkuyla sevınc ve uzuntu karıstı. ama once allahın ıznıyle ve sonra da ıyı bır doktorla devam ettık. 20. Hafta ydı sanırım tam hatırlamıyorum detaylı ultrasonla acılma basladıgını gordu ve serklaj yapıldı.Doktor tekrar dusunursem hamılelıgı 14. Haftada atarız demıstı. 37 de dıkısım alındı ve 40 ta vajınal dogum yaptım sukur kı.Yatmana gerek yok dedı ama rapor alıp yattım wc dus yemek dısında pek kalkmamıstım varıs ıcın kan sulandırıcı kullandım ve gebelık sekerım vardı ama sadece guzel seyler dusunmeye calıstım. Doktorum dogurdugumda tum yasananları unutacagımı soyledı haklıydı ama onceki kaybımı ve burdakı ınsanların yazdıklarını uzuntulerını korkularını unutmadım. Ve bıgun yasadıklarımı bırılerıne umut olsun dıye yazacagım dıye soz vermıstım bıraz gecıktım ama yıne de yazmak ıstedım. Allah saglıkla tamamlamayı nasıp etsın ıhtıyacı olan herkese ulassın bu mesaj dılerım. Detaylarla ılgılı bıseyler sorulsa da hatırlamıcagım ıcın sadece serklajın ıse yaradıgına ve dınlenme ve bolca duayla yavrunuza kavusabılecegınıze ınanın dıyebılırım saglıkla tamamına ersın umarım ve tum evlatlarımıza uzun omurler versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…