Çok teşekkür ederim Antalya ya gittim orda da 2 doktorla görüştük iki doktor da aynı şeyleri tekrar etti hatta biri yüzde 10 Luk bı ihtimal bile olsa çocuğun yaşı ağına dair inan söylerdim sana dedi ama soyliyemiyorum dediCanım benim
Allah yardımcın olsun...
Hem konu yukarı taşınsın diye yazıyorum, böylelikle birileri görebilir
Hem de acaba daha büyük bir şehirde farklı doktorlara mı gözüksen? Bodrum'da Acıbadem hastanesine falan ya da İzmir'de üniversite hastanesine falan?
Kolay verilecek bir karar değil... tekrar Allah yardımcınız olsun, şifa versin. Bir çözüm bulursanız da buraya yaz lütfen.
Amin gerçekten zor nedeni nicinini sorgulayıcı günaha da gitmek istemiyorum Allah kimsenin başına vermesinAllahım kimseyi böyle bi kararla sınamasın isim çok zor . Böyle bi durumda birşey demk çok zor rahim kapalı bi kutu hc bisiden emin olamiyosn
Çok teşekkür ederim Antalya ya gittim orda da 2 doktorla görüştük iki doktor da aynı şeyleri tekrar etti hatta biri yüzde 10 Luk bı ihtimal bile olsa çocuğun yaşı ağına dair inan söylerdim sana dedi ama soyliyemiyorum dedi
Mehmet Şimşek gin özelinde tıp da da Serdar pey perinatog uzmaniAntalya'da kime gittiniz acaba? Ben Antalya'da yaşıyorum çünkü, doktorları da bilirim buradaki
Aydın'a döndük karar verdim desem de kendimi çok suçlu hissediyorum yarın işlemi yapicaklar bunu yazmak bile çok zorMehmet Şimşek gin özelinde tıp da da Serdar pey perinatog uzmani
Adu den Alper beye yolladılar gittim ilk o söyledi bı umutla Antalya ya gittim işte orda da sonuç değişmedi şimdide adü yatisimi yaptılar Allah razı olsun dualarınız için teşekkürler yapicak bı şeyim kalmadı artıkCanım bende aydindayim eger sana su anda bi zarari yoksa hemen ona git bir de perinatolog Prof dr alper Tanrıverdi var ona git kesinlikle bi de ondan dinle üzülme dualarimiz sizinle allah yardımciniz olsun
Allah yardimcin olsun canım Rabbim sabır versin en kısa zamanda sagliklisini verir inşallah allahımAdu den Alper beye yolladılar gittim ilk o söyledi bı umutla Antalya ya gittim işte orda da sonuç değişmedi şimdide adü yatisimi yaptılar Allah razı olsun dualarınız için teşekkürler yapicak bı şeyim kalmadı artık
Amin inşallah o umutla bu kararı verebildimAllah yardimcin olsun canım Rabbim sabır versin en kısa zamanda sagliklisini verir inşallah allahım
Senin sağlığını etkileyen bi durum varsa ona gore karar vermelisin bunun dinen de bi sakıncası yok bildigim kadarıyla . Hayirlisi olsun .Amin gerçekten zor nedeni nicinini sorgulayıcı günaha da gitmek istemiyorum Allah kimsenin başına vermesin
Şuan için yok diyor doktorlar ama her an çocuk için de ölebilir ve şans zararı olur diyorlar sadece zamanını soyleyemiyolar hala bu sebepten dolayı aklım soru işaretleri ile dolu acaba verdiğim karar doğru mu diye sorguluyorum Rabbim affetsinSenin sağlığını etkileyen bi durum varsa ona gore karar vermelisin bunun dinen de bi sakıncası yok bildigim kadarıyla . Hayirlisi olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?