Merhaba Kızlar 12. haftamda ikili test oldum ultrasyonda bakan perinatatolji doktoru normal görünüyor herşey dedi. Kan sonucumda yüksek risk gurubunda olduğumu öğrendim moralim çok bozuldu. N.T 1.7 değerim de 226/1 çıktı risk durumu. Amniyosentez ve kan vererek net sonuç olacağını söyledi ama istemedim. Şuan 4 aylığım ama içim hep bi garip beşinci ayda detaylı ultrasyonu bekliyorum. Böyle durum yaşayıp sağlıklı doğan bebeğiniz var mı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
Merhaba Kızlar 12. haftamda ikili test oldum ultrasyonda bakan perinatatolji doktoru normal görünüyor herşey dedi. Kan sonucumda yüksek risk gurubunda olduğumu öğrendim moralim çok bozuldu. N.T 1.7 değerim de 226/1 çıktı risk durumu. Amniyosentez ve kan vererek net sonuç olacağını söyledi ama istemedim. Şuan 4 aylığım ama içim hep bi garip beşinci ayda detaylı ultrasyonu bekliyorum. Böyle durum yaşayıp sağlıklı doğan bebeğiniz var mı
Yaş riskiniz var mı acaba. Birde papp a ve free beta hcg değeriniz kaçtı sonucun resmini atarsanız yardımcı olabilirim
Yaşım 29 . FB HCG 77.8 papp_a 0.911 yazıyor sonuçtaYaş riskiniz var mı acaba. Birde papp a ve free beta hcg değeriniz kaçtı sonucun resmini atarsanız yardımcı olabilirim
Kombine risk : 226 /1
İkili test : 1/62
Yaş riski 1/719
Burun kemiği mevcut , NT 1.7
- 20 Mayıs 2021
- 545
- 785
- 23
- 21 Şubat 2021
- 2.989
- 4.846
- 83
- 34
riskiniz yüksek görünüyor ama ikili test bir tarama testi olduğu için sonuçları böyle çıkıp da sağlıkla bebeklerine kavuşanlar var. Siz içinizin rahat etmesini isterseniz FETAL DNA testi yaptırabilirsiniz.Yaşım 29 . FB HCG 77.8 papp_a 0.911 yazıyor sonuçta
Kombine risk : 226 /1
İkili test : 1/62
Yaş riski 1/719
Burun kemiği mevcut , NT 1.7
- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
bu sonuçlar ne demek biliyor musunuz acaba?
BHCG (ikili) 292726
PAPP-A (ikili) 2975.9
Tablo vermedi mi doktorunuz
- 20 Mayıs 2021
- 545
- 785
- 23
yok vermediTablo vermedi mi doktorunuz
- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
yok vermedi
Bu değerlerden daha çok mom değeri önemli. Doktora gösterdiniz mi ne dedi
- 20 Mayıs 2021
- 545
- 785
- 23
yok e-nabızda çıktı bu daha doktora gitmedim. ama anlamadım tam doktor 10 gün sonra çıkar demişti ama bu değerler ben kan verdiğim gün girilmiş e nabıza.Bu değerlerden daha çok mom değeri önemli. Doktora gösterdiniz mi ne dedi
- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
yok e-nabızda çıktı bu daha doktora gitmedim. ama anlamadım tam doktor 10 gün sonra çıkar demişti ama bu değerler ben kan verdiğim gün girilmiş e nabıza.
Tablo yapıyorlar risk oranları orda çıkıyor. Bu sadece kan değeriniz. Doktora gittiğinde tabloyu atarsanız daha iyi yorum yapabiliriz
- 20 Mayıs 2021
- 545
- 785
- 23
anladım, çok teşekkür ederim. inşallah bir sıkıntı çıkmazTablo yapıyorlar risk oranları orda çıkıyor. Bu sadece kan değeriniz. Doktora gittiğinde tabloyu atarsanız daha iyi yorum yapabiliriz
- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
- 83
Merhaba ayrıntılıda nasıl cıktı acaba bnımde 4lü yuksek gldıMerhaba Kızlar 12. haftamda ikili test oldum ultrasyonda bakan perinatatolji doktoru normal görünüyor herşey dedi. Kan sonucumda yüksek risk gurubunda olduğumu öğrendim moralim çok bozuldu. N.T 1.7 değerim de 226/1 çıktı risk durumu. Amniyosentez ve kan vererek net sonuç olacağını söyledi ama istemedim. Şuan 4 aylığım ama içim hep bi garip beşinci ayda detaylı ultrasyonu bekliyorum. Böyle durum yaşayıp sağlıklı doğan bebeğiniz var mı