- 24 Ağustos 2019
- 449
- 169
- 103
- 29
- Konu Sahibi My life my decision
-
Merhaba kızlar. Dilan Polat önerisiyle aloeveralı lifli sabun ve maderisa krem aldım. Bir hafta kadar oldu olmadı. Yüzümde kızarıklık ve yanma başladı. Sivilce var gibi oldu. Bende alerji yaptı. Rozesa(gül hastalığı) oldu. Kullanmayı bıraktım ama geçer mi öyle bilemedim. Benim gibi sorun yaşayan oldu mu hiç. Ürünler şahane ama bende olmadı
Çünkü 10 tane kullanıcıdan 9u memnun. Görsel olarakta çok örnek var.Size alerji yapan ürünler için; neye göre şahane değerlendirmesi yapıyorsunuz ?
Cildiniz için uzman bir doktordan görüş almanız daha sağlıklı olur.
Aynı belirtileri yaşadım. Sebebini bende bilmiyorum tam olarak. Aynı şekilde yaşayan var mı diye, yazdım buraya zatenBişi anlamadım. Bir ürün cildi roza yapmaz yapsa yapsa alerji yapar. Roza ciddi bi hastalık. En iyi ürün bile alerji yapabilir yani yapacak bir şey yok. Alerjiyse geçer kendi.
Dilan Polati bile tanımıyorum. Doktora gidin alerjiniz için.
Nereden biliyorsunuz yorumların/görsellerin gerçek kişilere ait olduğunu?Çünkü 10 tane kullanıcıdan 9u memnun. Görsel olarakta çok örnek var.
Sikayetvar sitesini aç kremin adını yaz bir sürü senle aynı problemi yaşayan varMerhaba kızlar. Dilan Polat önerisiyle aloeveralı lifli sabun ve maderisa krem aldım. Bir hafta kadar oldu olmadı. Yüzümde kızarıklık ve yanma başladı. Sivilce var gibi oldu. Bende alerji yaptı. Rozesa(gül hastalığı) oldu. Kullanmayı bıraktım ama geçer mi öyle bilemedim. Benim gibi sorun yaşayan oldu mu hiç. Ürünler şahane ama bende olmadı
10 kullanıcıdan 9umu diyorÇünkü 10 tane kullanıcıdan 9u memnun. Görsel olarakta çok örnek var.
Sikayetvar yaşayanlarla dolu. Bakarsanız görürsünüz. Ayrıca evet tek aklı olan biziz.Ne takıldınız övmeme arkadaş. Yaşayan var mı diye sordum iyiki. Tek aklı olan sizmişsiniz gibi. Tamam aldım, sorun yaşadım. Sen yaşamadıysan, lütfen akıl verme. Çok kırıcı son çünkü
Eee insan alerji yaşadığı şeyi ama başkaları-tanımadığı başkaları- övdü diye övmez çünkü.Ne takıldınız övmeme arkadaş. Yaşayan var mı diye sordum iyiki. Tek aklı olan sizmişsiniz gibi. Tamam aldım, sorun yaşadım. Sen yaşamadıysan, lütfen akıl verme. Çok kırıcı son çünkü
Merhaba kızlar. Dilan Polat önerisiyle aloeveralı lifli sabun ve maderisa krem aldım. Bir hafta kadar oldu olmadı. Yüzümde kızarıklık ve yanma başladı. Sivilce var gibi oldu. Bende alerji yaptı. Rozesa(gül hastalığı) oldu. Kullanmayı bıraktım ama geçer mi öyle bilemedim. Benim gibi sorun yaşayan oldu mu hiç. Ürünler şahane ama bende olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?