- 28 Mart 2020
- 21.318
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.708
- 548
- Konu Sahibi My life my decision
Fenomen denen kitlenin nasıl ünlü olduğunu bilmiyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ürün ŞA HA NE! Rosa olmuş ama ürün enfes! Onda bir işe yaramadığı ürünün kötü olduğuna gelmez. Çünkü bizzat üretim kısmında yer almış. İçine konan her bileşenden haberdar bir kimyager. Dilan Polat da yalan söylemez Çünkü babasının kızı.Cesaretinize hayran kaldım.
Yüzünüz batmış hala övmenize ayrı hayran kaldım.
Konusu gelmişken söyleyeyim.
Şu ürün zart zurt yorumlarına çok da kanmayın.
Sistem nasıl işliyor özet geçeyim.
X kremi olsun. Pr firması ile anlaşıyor.
10-50 k takipçili küçük influencerlar ürün diş macunu olsa dahi sadece karşılığı bile tanıtım yapmaya zaten bayılıyor.
Ürün krem ve 100 TL olsun.
İnfluencerın hesabına 100 TL yatıyor.
Hepsi aynı gün pr ajansının sahibinin linkinden sipariş ediyor, (ajans sahibi oradan komisyon alıyor) ürün aynı gün onlarca siparişle çat diye en çok satılanlar listesinde yer alıyor. Ürün geliyor. Herkes memnuniyet yazıyor, 5 yıldız veriyor ve ürün iade ediliyor.
Satıcı kargo parasına+3 kuruşa binlerce kişiye tanıtım yaptırmış oluyor. İnfluencer ürün parasına tanıtım yapmış+içerik üretmiş oluyor.
Alın size onlarca 5 yıldızlı yorumu olan ürün![]()
Reklamın iyisi,kötüsü olmaz diye bakıyor sanırım.Cesaretinize hayran kaldım.
Yüzünüz batmış hala övmenize ayrı hayran kaldım.
ınflucer ürünleri ve linkleriyle hiç işim olmazç ordan kazandıkları para da haram olsun. hepsi yalancılar. ve bu saf insanların paralarıyla villalar, jeepler alındı dükkanlar açıldı. haram olsun hepsine.Merhaba kızlar. Dilan Polat önerisiyle aloeveralı lifli sabun ve maderisa krem aldım. Bir hafta kadar oldu olmadı. Yüzümde kızarıklık ve yanma başladı. Sivilce var gibi oldu. Bende alerji yaptı. Rozesa(gül hastalığı) oldu. Kullanmayı bıraktım ama geçer mi öyle bilemedim. Benim gibi sorun yaşayan oldu mu hiç. Ürünler şahane ama bende olmadı
bizim milletin çopu cahil. ah hele kadınlar... özentilikten yapıyorlar bunları hep. okuma araştırma desen zaten yok. öyle olsa dilan polat denen kişinin adını yazmam zaten buraya. vallahi zır cahiller ya. e ama napacak yaşayacak öyle bööyle vadesini tamamlayacak (bknz. vasfiye teyze)dermatolog mu dilan Allah askına her seye inanmayın yahu o trendyol vs hep bot yorumlar bakanların yarısıda saf gibi inanıyor bosuna o kadar reklam yapmiyor
O kadar haklısınız ki sabunu geçtim bi de lifli sabun neymiş yumuşak oluyormuş hadi ordan ya bende zamanında ipek kese falan almıştım o bile o kadar sertti ki insanlar bu teknoloji zamanında hala nasıl bu kadar cahil ciltlerine amaçsızca her şeyi sürüyorlar anlam veremiyorumBir kere yüze sabun kullanmak hiç sağlıklı değil. Yüzümüz ile pH uyumlu bile değil. Bir de kabak lifli sabun. Hergün o ürünle cildinizdeki ölü deriyi kazımak isterseniz ne olur? Zaten ölü deri uzaklaştırmak için yapılan bu peeling işlemleri haftada 1 en fazla 2 kullanılıyor. Günlük olarak kullandığınızda hergün cildinizi soymaya kalktığınızda bu sefer cildinizi tahriş etmişsiniz. Belki de cilt bariyerinizi bozdunuz. O kadar dermatolog eczacı sayfası varken cilt bakımını fenomenlerden öğrenen bir toplumuz ne yazık ki. Ürünler şahane diyorsunuz bir de. Lifli bir ürün günlük kullanılamaz. Ki bence yüz bölgesine zaten kullanılmaması gerekir de. Hadi kullandınız yüze sabun övmeyin en azından.