cevaplar:
1-adaptör sorunu çözümlenmesi kolay bir konu kendi adamtörü ile aynı voltta başka bir adaptör uydurdum..elektrik kobusunda bilgili birine sordum sorun olmaz dedi...ben modemin adaptörünü kullandım
2-epilla kullanmadığım için sağlıklık bir kıyaslama yapamıyabilirim..ama yazılanlara bakılarak..rio biraz daha konforlu bir kaç kıla atış yapıyor..atış yapılan alan 1 cm ye 0.5 cm..ilk kullandığımda sıkıntı geldi ama şimdi her an yapıyorum
3-hayır bu türkiyedeki model değil...bu model henüz gelmedi bir üst modeli...ingiltereden getirttim...
selam bende bu siteye yeni üye oldum uzun zamandan beri yazılanları takip ediyorum bende 5 seans epilasyona gittim ama her bölgem için epilasyon yaptıramayacağım için bende rio yu tercih ettim son modeli değil bir hafta oldu elime ulaşalı 3 kere denedim ben çok zorlandım ve aynı zamanda gerçekten sabır gerektiyor ayrıca kullananlara bi sorum var kıl kökünü hedef alırken düğmesine ne kadar süre basılı tutacağız ben basıp çekiyorum bi süresimi var ben acı fln da hissetmiyorum teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?