- 24 Eylül 2024
- 17
- 2
- 26
- Konu Sahibi sessizbedendenbiri
Merhaba burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama doktor konusunda çok kararsızım ahmet islam, selim turan arasında kaldım bu doktorlar ile görüşen varsa deneyimlerizi paylaşır mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzmirdeysen yada şehir sorun değil dersen 2 doktor onerebilirim birinde ben birinde kardeşim oldu ve gayet memnun,uzMerhaba burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama doktor konusunda çok kararsızım ahmet islam, selim turan arasında kaldım bu doktorlar ile görüşen varsa deneyimlerizi paylaşır mısınız
İstanbul dayım(( teşekkür ederimİzmirdeysen yada şehir sorun değil dersen 2 doktor onerebilirim birinde ben birinde kardeşim oldu ve gayet memnun,uz
Barış Çakır burun estetiğinin nirvanasıdır onun üzerine tanımıyoru
Ahmet İslam adını çok görüyorum ama Barış çakır ada bakacağım çok teşekkür ederimBarış Çakır burun estetiğinin nirvanasıdır onun üzerine tanımıyorum
Selim turan rinoplasti ameliyatımı yaptı. İlk görüşmede kendine çok özgüvenli konuşması ile işte aradığım bu demiştim ancak ameliyat sonrasında yüzünüze bile bakmıyor. Burun deliklerim yamuk oldu, nefes problemi yaşıyorum (önceden hiçbir nefes problemim yoktu). Kendisinin yüzünü görmek imkansız zaten sadece asistanlarla muhattap olabiliyorsunuz. İstanbul’da en pahalı doktorlardan biri ve benim için sadece hayal kırıklığı oldu. En az 100k takipçili influencer değilseniz Selim Turan’ı kesinlikle tavsiye etmiyorum ben çok pişmanım.Merhaba burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama doktor konusunda çok kararsızım ahmet islam, selim turan arasında kaldım bu doktorlar ile görüşen varsa deneyimlerizi paylaşır mısınız
Ne zaman ameliyat olacaksınız? Ben de kendisiyle ameliyat tarihi belirledim. Simülasyonu beğendiniz miBen Ahmet İslam İle ameliyat sürecindeyim şu an, tarihi belirledik o kadar heyecanlıyım ki. Çok güven verdi daha ilk görüşmede. O kadar soru sordum ki hiç sıkılmadan yanıtladı. Asistanı da çok güleryüzlüydü. İnşallah güzel sonuçlanır dua eder misiniz bana lütfen rüyalarımda bile artık ameliyatımı görüyorum size de geçmiş olsun demek istiyorum
Ne zaman olacaksınız acaba, süreçte birbirmizi bilgilendirirsek sevinirimBende ahmet hoca da olucam revizyon benimki si umarım iyi geçer hepimizin ki ..
Ben oldum ameliyatımı şu an süreç içerisindeyim ben çok memnunum sizinde çok güzel geçer inşallahNe zaman ameliyat olacaksınız? Ben de kendisiyle ameliyat tarihi belirledim. Simülasyonu beğendiniz mi
Teşekkür ederim, çok sevindim beğenmenize. İnşallah ben de memnun kalırımBen oldum ameliyatımı şu an süreç içerisindeyim ben çok memnunum sizinde çok güzel geçer inşallah