Rinoplasti sonrası burun ucuna koyulan kıkırdakta oluşan sorun

Berceste0

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2024
150
39
35
Merhaba. 12 gün önce rinoplasti ameliyatı oldum. Burun ucum düşüktü ve sağ kanattaki kıkırdak artık işlevini kaybetmişti. Ameliyattan bir hafta burnumun sağ ucunda minik bir çukur fark ettim. Bugün muayene için doktoruma gittim. O tarafta hiç kıkırdak kalmadığını elmas kıkırdak koyduğunu söyledi. O da katlanma yapmış olabilir dedi. Bayramdan sonraya kadar burun deliklerime parmağımı sokup germemi eğer geçmezse ikinci bir ameliyatla düzeltebileceğini söyledi. İnternette bu konuyla ilgili hiçbir bilgi bulamadım. Bu sorunu yaşayan varsa lütfen yardımcı olur musunuz?

Bu sorunu yaşayan kimse yok muu?
Merhaba!öncelıkle geçmiş olsun
Bende de burun içinde sağ delıgınde kıkırdak kayması var .burnumun altından ve yandan beli oluyor
Doktorum bastırarak masaj yap dedi
Ama sonuç aynı
Bakalım bir kaç ay sonra onu nasil düzeltir
Benim ameliyatım 4 ay önceydi

Çok geçmiş olsun size de. Benim doktorum bayramdan sonra geçmezse tekrar ameliyat yapabilirim dedi ama ikinci ameliyat için çok erken sanki. Sizin de o kısım diğer yerlere göre daha sert mi? Sanki içinde nohut gibi bir şey var.

Çok geçmiş olsun size de. Benim doktorum bayramdan sonra geçmezse tekrar ameliyat yapabilirim dedi ama ikinci ameliyat için çok erken sanki. Sizin de o kısım diğer yerlere göre daha sert mi? Sanki içinde nohut gibi bir şey var.

Bencede çok erken
Peki nasıl bir ameliyat olacak?burun açılacakmı yıne .
Bir 6 ay geçmesi gerekiyor benımkıde sert
Aynen nohut gibi elıme geliyor
Aynadan bakınca orda kıkırdak görünüyor derin altında

Bencede çok erken
Peki nasıl bir ameliyat olacak?burun açılacakmı yıne .
Bir 6 ay geçmesi gerekiyor benımkıde sert
Aynen nohut gibi elıme geliyor
Aynadan bakınca orda kıkırdak görünüyor derin altında
Evett aynı durumdayız. Ben şişlikler indikten sonra daha fazla görüneceğini düşünüyorum. Benim doktorum 1 buçuk ay sonra gidecek başka bir şehire o yüzden şimdi yapayım dedi. Burun ucunu açıp kıkırdağı düzelteceğini söyledi. İlk ameliyat gibi zor olmadığını sadece burun ucunu açacağını ve tampon koymayacağını söyledi. Sizin çok belli oluyor mu benim o çukur olmasa tekrar düşünmezdim ameliyat olmayı

Doktorunun bir bildiği vardır
Ama burnun güzel görünüyor şeklı güzel
Ben rahatsız oluyorum çünkü devamlı hissediyorum bir agrlık var devamlı burnumun sag tarafında birde beli oluyor yandan iyi bakınca
Sana resim göndereyim

Evett sevinirim bende beğeniyorum burnumu şiş olmasına rağmen ama herşey güzel olup o sıkıntı çıkınca canım çok sıkıldı

Resimde çok beli değil ama gerçekte daha beli oluyor
Benim doktor traşlarım dedi orayı ama burun altında da ufak ufak çıkıntılar var derın altında yandan bakınca orası düzgün gözükmüyor yani sağ tarafta kıkırdaklar iyi yerleşmemiş,masajla geçecek gibi değil
Eğer senin doktorun yapıyım gıdmeden diyorsa yapdır derim sonra daha zor olur birde şehir dışı çalıcakmış

Peki size yapay kıkırdak mı konuldu? Benimde aynı sadece sağ tarafta sorun

Peki size yapay kıkırdak mı konuldu? Benimde aynı sadece sağ tarafta sorun
Hayır kendi kıkırdaklarım
Bende ilk günden beri var
Alci çıkınca beliydi doktor ödem dedi önce
İlk başta ödem gibiydı burun şiş olduğu için
Ödem geçtikçe kıkırdak ortaya çıktı

Anladım aslında kendi kıkırdağınız olunca oturması zaman alır diye duymuştum, kıkırdağın kanlanması oraya adapte olması uzun sürebilir iş. Umarım sizin de öyle olur. Benim o tarafta kıkırdak neredeyse hiç yokmuş yapay kıkırdak koymuş doktorum. O yüzden benim düzeleceğini sanmıyorum.

Umarım dediğin gibi olur ama umutsuzum
Neyse bunun da çaresi vardır
Umarım seninki de düzelir o görüntüyü kaybeder doktorun.burnun şekli çok güzel
Gülle gülle kulan çok stres yapma düzelir

Umarım dediğin gibi olur ama umutsuzum
Neyse bunun da çaresi vardır
Umarım seninki de düzelir o görüntüyü kaybeder doktorun.burnun şekli çok güzel
Gülle gülle kulan çok stres yapma düzelir
Çookk teşekkür ediyorum. Sizin de çok belli olmuyor ve ameliyat dahi olmanız gerekse bile traşlamanın çok zor olduğunu sanmıyorum.istediğiniz buruna en kısa zamanda ulaşırsınız umarım

bence bu iplik reaksiyonu. ben oyle anladim

bence bu iplik reaksiyonu. ben oyle anladim
Ben de ilk başka öyle sanmıştım. Deri altındaki dikişlerden kaynaklı diye düşünmüştüm. Ama doktorum kıkırdakla alakalı olduğunu söyledi. Parmağımı sokup orayı germemi söyledi. Peki iplik reaksiyonu geçici mi oluyor. Bir bilginiz var mı

hayir tekrar ameliyat gerekli ama riskli tabi. doktorunuzla detayli gorusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…