Hayır açık ameliyatSen kapalı rinoplastimi oldun
Geçer mi bu görüntü sizceAçık ameliyat olduğun için bu görüntü çok normal
Burun ucun mu rahatsız ediyor seniGeçer mi bu görüntü sizce
Sol delik rahatsız ediyor. Daha şiş ve yukarı çıkık bi görüntü varBurun ucun mu rahatsız ediyor seni
Danıştım doktoruma ama ister kullan ister kullanma dedi. Kullanırsan faydası olur tabi ama gerek görmüyorum dedi. Bu görüntü düzelir mi sizceMerhaba burun delikleri için aparat kullanın istersiniz eşit olmaz belki ama şekli bozulmaz daha çok doktorunuza danışın uygun görürse kullanın
Danıştım doktoruma ama ister kullan ister kullanma dedi. Kullanırsan faydası olur tabi ama gerek görmüyorum dedi. Bu görüntü düzelir mi sizce. Burun ucu şiş olduğundan dolayı böyle göründüğünü söyledi. Sonrasında o keskin görüntü gidecektir dedi. Siz ne düşünüyorsunuz
Danıştım doktoruma ama ister kullan ister kullanma dedi. Kullanırsan faydası olur tabi ama gerek görmüyorum dedi. Bu görüntü düzelir mi sizce
Danıştım doktoruma ama ister kullan ister kullanma dedi. Kullanırsan faydası olur tabi ama gerek görmüyorum dedi. Bu görüntü düzelir mi sizce. Burun ucu şiş olduğundan dolayı böyle göründüğünü söyledi. Sonrasında o keskin görüntü gidecektir dedi. Siz ne düşünüyorsunuzDanıştım doktoruma ama ister kullan ister kullanma dedi. Kullanırsan faydası olur tabi ama gerek görmüyorum dedi. Bu görüntü düzelir mi sizce
Bana da zamanla düzelir dediler benim de burun deliklerimden biri daha yukarida gibi ödem kaynakli olduğunu soyledi doktorumun asistani daha yüz yüze görüşme yapmadım benim de ameliyatimin 35 ncı günü ama burnunuz öyle dediğiniz gibi çok keskin gözükmüyorDanıştım doktoruma ama ister kullan ister kullanma dedi. Kullanırsan faydası olur tabi ama gerek görmüyorum dedi. Bu görüntü düzelir mi sizce. Burun ucu şiş olduğundan dolayı böyle göründüğünü söyledi. Sonrasında o keskin görüntü gidecektir dedi. Siz ne düşünüyorsunuz
Psikolojik olarak çöktüm. Bi an önce zaman geçse. Ne olacaksa olsa diyorumBana da zamanla düzelir dediler benim de burun deliklerimden biri daha yukarida gibi ödem kaynakli olduğunu soyledi doktorumun asistani daha yüz yüze görüşme yapmadım benim de ameliyatimin 35 ncı günü ama burnunuz öyle dediğiniz gibi çok keskin gözükmüyor
Allah yardımcımız olsunPsikolojik olarak çöktüm. Bi an önce zaman geçse. Ne olacaksa olsa diyorum