Merhaba, ben ünlü bir doktorda devlet hastanesinde burun estetiği yaptırdım. 20 gün oldu. Kemerli bir burnum vardı ve gerçekten sevmiyordum burnumu. Ama hani ucu çok düşük durmuyordu kendi burnum. Hatta garip bir şekilde kalkık durmasın diye aşırı bir kavis istemedim. Doğal olmasını istediğimi söyledim doktoruma. Karşıdan bakıldığında burun deliklerimin aşırı belli olmasını istemediğimi belirttim. Ameliyattan sonra doktorum fotoğrafını gösterdiğinde burnum şişti ve hani ona rağmen sevmiştim duruşunu ama 15. Gün evde kendim bantları çıkardığımda aşırı hayal kırıklığına uğradım. Burnumun ucu öncekinden düşük duruyor bu nasıp mümkün olabilir kafayı yiyeceğim... Anlamanız için fotoğraf ekleyeceğim. Bugün 20. gün... Burnum aşırı uzun duruyor ve büyük. Özellikle 45 derecelik açıdan sinir oluyorum burnuma bakınca... Doktorum cildimin kıkırdak yapıma göre kalın olduğunu söyledi. Ama yani ağzından laf almak için kırk takla atıyorum. Net bir şekilde bir şey söylemiyor. Lütfen ödem olduğunu ve küçülüp kalkacağını söyleyin arkadaşlar...
.
.