• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rinoplasti sonrası yeniden burun kemer törpüsü,kimler yaptırdı ?

eğer çıkıntı dediğiniz ele gelen kemiksi yada kıkırdak gibi şeylerse maalesef geçmiyor ama sizin sağ tarafta çıkıntı gibi birsey göremedim ben
Sağ tarafta maalesef mercimek tanesi gibi bir çıkıntı elime geliyor diğer tarafta çökük olduğu için çok kötü görünüyor 😔

eğer çıkıntı dediğiniz ele gelen kemiksi yada kıkırdak gibi şeylerse maalesef geçmiyor ama sizin sağ tarafta çıkıntı gibi birsey göremedim ben
Sağ tarafta maalesef mercimek tanesi gibi bir çıkıntı elime geliyor diğer tarafta çökük olduğu için çok kötü görünüyor 😔
ödem kaynaklıda olabilir bu görüntüler yamuk yada orantısız durabilir..ama dediğiniz şey belli oluyor tabi
4 ay olacak 1 haft sonra ödem daha olabilir mi bilmiyorum keşke sağ tarafımda biraz daha inse belki daha düzgün durur bir de psikolojik mi bilmiyorum ama zaman zaman sol tarafımda yani çökük olan yerde nasıl desem gıdıklanma karıncalanma gibi hisler yaşıyorum daha çok geriliyorum sizlerde olmuş muydu böyle bir durum sağ tarafımda da oluyor fakat sol kısım çok daha fazla oluyor

Önceden nasıldı burun ucuna doğru etli bir burun muydu. Maalesef böyle olabiliyor tam manasiyla önden net düz bir iniş olmuyor doktorun isciliginden mi yoksa Max yapilabilecek bu mu bilmiyorum. Onu. Dışında sağ üst tarafta çökme mi var acaba

Önceden nasıldı burun ucuna doğru etli bir burun muydu. Maalesef böyle olabiliyor tam manasiyla önden net düz bir iniş olmuyor doktorun isciliginden mi yoksa Max yapilabilecek bu mu bilmiyorum. Onu. Dışında sağ üst tarafta çökme mi var acaba
Önceden uzun burun ucu düşük kemerli bir burnum vardı sağ tarafta değil solda çökme sağda çıkıntı mevcut

Back
X