Rinoplasti - Estetik Burun Ameliyatı

Burun estetiği olmayı düşünüyormusunuz ?

• Evet estetik açısından olmayı düşünüyorum.

OY: 432 74,6%
  • Evet sağlık açısından olmayı düşünüyorum.

OY: 121 20,9%
  • Hayır düşünmüyorum.

OY: 26 4,5%

• Ankete Katılan
    579
arkadaslar ben hayati akbas diorum yapılmış uygulamalarını gördüm.yakın arkadasım bayram tatilinde oldu.ve hemen tatil dönüsü işe basladı.su anki halinden çok memnun

merhaba ben 20 kasımda burun ameliyatı oldum.ilk iki gün tamponlardan dolayı nefes alamıyosunuz.tamponlar çıktıktan sonra çok rahatlıyosunuz.şişlikler iniyor.kendinizi tanıyamıyosunuz.ben medicanada ameliyat oldum.doktorum op.dr.bahadır imer.hocamı çok seviyorum.gerçekten süper bi doktor.yaklaşık 2 ay 8 gün oldu ameliyat olalı hiç acı hissetmedim çok rahattım.çünki hocam çok süper bi doktor....burnum o kadar doğal oldu ki beni tanıyanlar bile bi değişiklik olduğunu farkediyolar ama burnumdan olduğunu anlamıyolar.o kadar doğal yani....ben ameliyat olcaklara bahadır hocamı tavsiye ederim...soruları olanlara memnuniyetle cevap veririm.

merhaba ozlerozturkbuk, bende iyi bir doktor ariyorum, acaba senin burnunda ne sorun vardi? suanki hali nasil? Hala sismi? Okadar cok estetik doktoru varki turkiyede inan insanin kafasi karisiyor.
a.s.

Selam kızlar bugün kaynım Memorial Hastanesinde estetik amelyatı oldu hemde burun yolları acıldı..bu akşam yanındaydık hafif gözlerinin altı mordu o kadar, ii görünüyordu.bakalım bandajlar acılınca nasıl görünecek kendiside merak içerisinde :) size aktarırım gelişmeleri..

(Bu arada ilgilenenler için fiyatınıda yazayım:5000ytl ödedik)

Son düzenleme:
secilyildiz135 merhaba bende ayni senin durumundayim burun kemigim duzgun ama ucu biraz sarkik gulerken falan dudagima degcek nerdeyse..bana ayni seyi diyolar ameliyata ne gerek var falan diye ama ben olmak istiyorum...senin burnun nasil su anda...hala ameliyati bosuna oldugunu dusunuyomusun bide doktorun kimdi? nekadara oldun?

OYACIM safra kesesi ameliyatı ile cok farklı bı rolay burun ameliyatı .. yenğem olmuştu ve gercekten cok zor bir iyileşme süreci gecirdi .. ama burun ameliyatı okdar zor değil ..ii bir doktorla ve doktorun sölediklerini uygularsan inan cok zor değil çok kokrkma korkutma kendini = )ğeçmiş olsun arkadaşım

Kızlar, Dr. Nebil Bozdoğan'a 3 gün önce saat 20:00 de estetik burun ameliyatı oldum. Burada da ne kadar memnun kaldığımı anlatmak ve estetik burun ameliyatının asla korkulacak bir şey olmadığını ifade etmek istedim ki, düşünenler fakat korktuğu için hala bir adım atamamış olanlar varsa cesaret alsınlar diye. Nebil hocaya ne kadar teşekkür etsem azdır. Bir ameliyat bu kadar mı kolay, ağrısız ve sorunsuz geçer :) Allah bin kere razı olsun... Kendimi çok iyi hissediyorum, tabii ki morarmalarım ve şişliklerim var, sonuçta bıçak değdi, ancak o sorunu da buz ile çözüyorum. Nebil hoca ilk günden son güne kadar ilgisini asla esirgemedi. ılk defa randevu aldıp ücretsiz muayne için gittiğimde uzun uzun bilgisayarda burnumu tasarladı, beklentilerimi dinledi, notlar aldı. ınsanı kapıda karşılaması, ilgilenmesi, tek hastası sizmişsiniz gibi davranması müthiş bir şey. Ameliyat günü beraber hastaneye gittik ve orada da ilgi harikaydı, beni hazırladılar, tertemiz hotel odası gibi bir odaya yerleştirdiler, hocam benden önce girip odayı kontrol etti eksik var mı diye :) Ameliyathaneye indiğimde yine hocam başucumdaydı ve bana moral verdi, sürekli her şeyin çok güzel olacağını, güzel şeyler düşünmemi, kendisine güvenmemi telkin etti. Ameliyat sonrası gözümü açtığımda yine hocamı gördüm ve cep telefonuyla çektiği yeni burnumun resmimi gösteriyordu bana, ben yarı baygın vaziyette, hatırlamıyorum bile resmi :) Sabah da erkenden geldi, beni kontrol etti ve ilaçlarımı beş kuruş para istemeden bana temin ederek beni tabucu etti. Kim olsa şu şu antibiyotiği eczaneden alacaksın derdi. Taburcu olduktan yarım saat sonra da aradı, nasıl hissediyorsunuz kendinizi, eve gittiniz mi, bir sıkıntınız var mı diye... Zaten ameliyat için doktor araştırırken ister istemez muaynehanede sağdaki soldaki bekleyene soruyorsunuz, nedir, kimdir, nasıl bir doktordur diye. Nebil beyi kime sorsanız kesinlikle benim bu anlattıklarımın fazlasını anlatacaktır. Bu arada hastane de meyve suyumuzdan, sütümüze, suyumuza, sabah poğaça ve çorbamıza kadar servisi hiç eksik etmedi. Hastaneye de teşekkürler... Bütün bunların karşılığında ödediğim paraysa gerçekten çok çok çok çok uygun. Zaten parayla ilgili Nebil hocayla muhattap olmuyorsunuz, o işini yapıyor, sizi muayne ediyor ve bilgisayarda tasarımızı yapıyor, ne istediğinizi dinleyip notlar alıyor. Fiyatla ilgili ise yardımcısı ile muhattapsınız. Bana sormak istediğiniz başka bir şey var mı diyor ve yoksa eğer ve konu fiyata geldiyse, müsadenizle ben şimdi odadan ayrılıyorum, yardımcım Saliha gelicek ve fiyatla, ödeme kolaylıklarıyla ilgili sizi kendisi bilgilendirekcek, diyor.. Siz odadan çıkp Saliha'yı bulmuyorsunuz, hoca çıkıyor odadan! Diyorum ya sanki tek hastası sizsiniz, başka da hastası yok gibi davranıyor :) Diğer doktorların istediği rakkamın çok altında hem rahat bir ameliyat geçirdim, hem istediğim gibi olduğunu tahmin ettiğim bir burnum oldu (alçı çarşamba çıkacak ancak kestirebiliyor insan yine de ne olmuş ne bitmiş), hem de Nebil hoca gibi kanatsız bir melekle tanışma şerefine eriştim... Buradan kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır... Bütün bunları yazmayı bir borç bildim arkadaşlar.. Estetik ameliyat olacaksanız Nebil hocayla görüşmeden karar vermeyin diyorum... Hocama da tekrar tekrar teşekkürlerimi bildiriyorum. Ameliyatımla ilgili sorularınız olursa çekinmden sorun kızlar, seve seve cevaplarım.

Son düzenleme:

canm çok çok geçmiş olsun inşallah herşey gönlüne göre olur devamındada.bu kadar iyi bi doktorun aldığı ücreti mrk ettim açıkçası paylaşırmısn ? bir de hangi hastanede ameliyatı gerçekleştirdğini. tampon kullandımı kullandıysa silikonmuydu ?şmdiden çok saol vaktn için

hayatım özeline yolladım sorularının cevabını, alçım çıksın resim de koycam, yorumlarını istiycem o zaman senden, bakalım güzel olmuş mu :)

merhabalar arkadaslar 1 sene önce bir burun ameliyatı geçirdim. nefes alamama sikayetim nedeniyle KBB doktorum Doç.Dr. Burak ERDAMAR'A gittim. Muayene etti konka hipetrofisi(burun eti büyümesi) olduğunu söyledi. Sürekli hapşiriyordum ve burnum hiç akmıyordu ayrıca geceleri ağzım açık uyuyordum.Bu çene yapımı bile bozmuştu. kesin ameliyat dedi. o an'a kadar aklımda estetik yoktu. burnum güzeldi fakat kücükken aldığım bir darbe nedeniyle ortada bir kemik vardı. doktorum onu da düzeltmek isteyip istemediğimi sordu bende biraz düsünüp kararımı verdim. zaten anestezi alacaktım her halukarda ve ilerde keşke dememek için rhinoplastiyi kabul ettim. zaten kendisi KBB doktoruydu. yaklasık 1-1.5 saat falan sürdü operasyon. Uyandığımda burnumda tamponlar ve atel vardı. öyle anlattıkları gibi değil kesinlikle. ilk gün yüzümde morluk yok denecek kadar azdı.sabah 9 gibi ameliyat oldum ertesi gün 12 gibi hastaneden çıktım. çıkmadan önce doktorum kontrolümü yaptı tamponları çıkarttı. tamponlar son teknoloji delikli ve silikon yani çıkartırken kesinlikle herhangi bir acı hissetmedim kolayca kayıverdi. burnumu bantladı. ve 1 hafta sonra kontorole çağırdı. ilaçlarımı verdi. dikisiler için merhem, burun içi nemlendirici vs. ikinci gün göz altlarım biraz morardı haliyle. (bu morarma hem kişinin teniyle alakalı hem de doktorun burun kemiğini kırarken vurduğu darbelerle alakalı) benim şişliğim 1-2 gün sürdü. hiç ağrım olmadı. 1 tablet ağrı kesici bile almadım. korktuğum gibi kesinlikle değildi. anlatılanlar eski yöntemler çünkü. 1 hafta sonra burnumun üstündeki ateli çıkarttı dikişler zaten kendiliğinden eridi. sadece bandaj taktı. burun şeklim çok güzeldi, bayılmıstım. cok doğaldı. şimdi iyi ki olmuşum diyorum. Doktorumdan çooooook memnun kaldım yüzüme yakışan doğal burunu abartmadan hem de sağlık sorunumu da sorunsuz gidererek başarıyla sağladı. bir çok arakadasımı yönlendirdim. gitmek isteyen olursa ismini yukarda verdim zaten. çalıstığı hastaneyi de internetten bulabilirsiniz. 1 sene geçti burun seklim tam oturdu cooook memnunum. dediğim gibi 1-2 gün dısında hiç sıkıntım ağrım olmadı. ve artık nefes alabiliyorum en önemlisi :))))))

mrb geçmiş olsun öncelikle birşeyi öğrenmek istiyorum acaba ameliyatı hangi doktor yaptı?

Benim de en çok korktuğum şey ameliyattan sonra o tamponların çıkışı, silikon çok acımıyor diyorlar doğru mu?..Bir de morarma ve şişlik var tabii...Dr.Emre İlhan ile görüşüceem ama işten bir türlü izin alıp gidemedim.. ..bana yardımcı olun kızlaar..ameliyat olanlar şu tampon işini bir anlatsalar..valla bana tekrar narkoz vermeleri gerekebilir...

kuşumyaa korkacak bişi yok kımı hıssediyor kımı hisseymıyor ben hissedenlerdendim ama benim burun içi cok dardı malesef .. ama çoğu kısmı gecmişolduğu için tanpon kısmı bence kolay .. alcı cıkınca tamponada cıkıyor ya sen zate merak heyacandan birşey anlamıyorsun .. sen yeterkı o kısma ğel =)

Sende Dr.Emre Beye olmuştun ameliyatı resimlerini gördüm senin ..çok büyük değişim ve çok doğal olmuştu canımcım...sende tampon mu vardı yoksa silikon mu? birde kaç gün kaldı? ameliyat sonrasında ağrın oldu mu?

CANIM slikon hemde delikli burnundaykende böle koku felan alıyosun tamam eskisi ğibi değil ama netıcede azda olsa bişiler ğeliyor burnundan hava anlamında .. 2 ğün sora kontrolun var ama sadece bakma amaclı 5 ğün yada 1 haftada tanponun alınıyor alcı felan cıkıyor .. burnuna ten renği bant oda bir hafta kalıyor sora yıne duruma ğöre bant dewam sorada kople cıplak burun oluyor ..ay cok gusel heyacanlı gunler bunlar sen yeterkiol ğerisi kolay=)

Çok sağol hayatım yaa..çok heyecanlanıyor insan...gerçekten ben kuaföre bile giderken kafayı yiyorum nasıl kesicek nasıl olucak diye...burun konusu gerçekten çoook önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…