- Konu Sahibi EstetikEditor
-
ravzaaa ameliyatının kötü geçmesine çok üzüldüm
eğer sakıncası yoksa hangi doktora ameliyat olduğunu yazarmısın
ayy çok büyük geçmiş olsun kolay bişi değil duyduklarıma göre nasıl oldu çok merak ettim resim koyabilirmisin bende düşünüyorum ama çokta korkuyorum
ankarada yaptırdım canım ben senağlama
arkadaşlar ben de 7 ay önce ameliyat oldum nefes problemim vardı ve dier doktorlar astım falan diolardı ankara da oldum rinoplasti ameliyatları en fazla gazi üniversitesinde yapılıyo türkiye de birinci sırada suan bi şikayetim yok burnum da cok dogal ve güzel oldu yalnız benim gibi sigara içenler varsa ameliyat sonrasında biraz zorlanabilir sonuç ben cektigim agrı sonucu gözüm açıldı ve 12 yıl içtigim zehiri bıraktım simdi hem cigerlerim hem aynadaki yüzüm çok mutluu isteyene doktorumun adını verebilirim
bende 6 ay önce oldum tekrar olmayı düşünüyorum burnumu mahvettilerrrrr:S:S
Gazi Üniversitesi Plastik Cerrahi ABD Dr İsmail Küçüködük
istersen google da araştırabilirsin çok iyi bir doktor hastaları ile tek tek ilgilenir istediğin zaman kendisine ulasabilirsin dediğim gibi sadece sağlık karnenle gidip muayene oluyorsun o seni yönlendiriyor ameliyatıda kendisi yapıyor şimdiden geçmiş olsun
mrb ravza bende ankda olmayı düşünüyodum ocak sonu gibi burun ameliyatı acaba sen kme yaptırdın söyleyebilirmsin hala çok kararsızım yanlş karar vermek isemiyorum yardımcı olursan sevirim
eger herhangi bir kuruma baglıysan(ssk-emekli sandıgı gibi) sadece muayene oluyosun ve atel(alçı)i alıyosun ben başka bi ödeme yapmadım
atelin fiyatı nekadar canımyerimseniben
TEŞEKKÜR EDErim arkadaşım bende şimdiden cok memnunum ..3 cm daha incek dedi ama bakalım bana sabırlı ol dedi 3 ay daha aman hanği ğün olmuş akşam olmamış dimi =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?