Rinoplasti - Estetik Burun Ameliyatı

Burun estetiği olmayı düşünüyormusunuz ?

• Evet estetik açısından olmayı düşünüyorum.

OY: 432 74,6%
  • Evet sağlık açısından olmayı düşünüyorum.

OY: 121 20,9%
  • Hayır düşünmüyorum.

OY: 26 4,5%

• Ankete Katılan
    579
arkadaşlar ben de 7 ay önce ameliyat oldum nefes problemim vardı ve dier doktorlar astım falan diolardı ankara da oldum rinoplasti ameliyatları en fazla gazi üniversitesinde yapılıyo türkiye de birinci sırada suan bi şikayetim yok burnum da cok dogal ve güzel oldu yalnız benim gibi sigara içenler varsa ameliyat sonrasında biraz zorlanabilir sonuç ben cektigim agrı sonucu gözüm açıldı ve 12 yıl içtigim zehiri bıraktım simdi hem cigerlerim hem aynadaki yüzüm çok mutluu isteyene doktorumun adını verebilirim

verirsen sevinirim ismini canım ve ne kadara yaptırdın???

eger herhangi bir kuruma baglıysan(ssk-emekli sandıgı gibi) sadece muayene oluyosun ve atel(alçı)i alıyosun ben başka bi ödeme yapmadım

Gazi Üniversitesi Plastik Cerrahi ABD Dr İsmail Küçüködük
istersen google da araştırabilirsin çok iyi bir doktor hastaları ile tek tek ilgilenir istediğin zaman kendisine ulasabilirsin dediğim gibi sadece sağlık karnenle gidip muayene oluyorsun o seni yönlendiriyor ameliyatıda kendisi yapıyor şimdiden geçmiş olsun

canım eğer senin için bir sakıncası yoksa burunnun fotoğrafını görebilirmiyim.
buraya koymak istemezsen adresimi yollayabilirim.

herkese geçmiş olsun .6 aralıkta bende ameliyat oldum burnumdan .. nefs sorunum vardı benimde kemerliydi burnumda .. istanbulda emre ilhana oldum 13 gün oluyor sadece ten rengi bant var onuda yarın alıcak sanırım kontrolde .. ağrı yok ama şiş ve morarma vardı ilk 3-4 gün ama ağrı olmadığı için sorunda yok .. burunla uyumlu olsun die cenemede bir protez koyduk =) korkmayın ama dr çok araştırıın güven herseyden önce geliyor.. profilde albümde resim var arkadaşlar bant cıkınca yeniresimler eklicem kısmetse ) dediğim gibi ii araştırıp gidin ğörüüşün içinizde beynınızde rahat olsun .. doktorlar kısmında aslında coğu sorunun cewabı var .. herkese geçmiş olsun arkadaşlar ..

TEŞEKKÜR EDErim arkadaşım bende şimdiden cok memnunum ..3 cm daha incek dedi ama bakalım bana sabırlı ol dedi 3 ay daha aman hanği ğün olmuş akşam olmamış dimi =)

mrb ravza bende ankda olmayı düşünüyodum ocak sonu gibi burun ameliyatı acaba sen kme yaptırdın söyleyebilirmsin hala çok kararsızım yanlş karar vermek isemiyorum yardımcı olursan sevirim

ben hacettepede yaptırdım canım boşver benim dru sen mahvetti yaaa psikolojimi bozdu yaa :çok üzgünüm:

TEŞEKKÜR EDErim arkadaşım bende şimdiden cok memnunum ..3 cm daha incek dedi ama bakalım bana sabırlı ol dedi 3 ay daha aman hanği ğün olmuş akşam olmamış dimi =)

şimdiden süper zaten ben bu halini bile beyendim 3 cm daha incelirse düşünemiyorum afet olursun valla....ne diyim darısı başımıza

19 gün oldu ameliyat olalı... bandajlar var burnumda beyaz beyaz.. ama çok alıştım onlara. zaten doktor çıkar desede takıcaktım ben onları çünkü şiş.. ya 19 gün oldu bandaj deiştirirken bakıyorum indi biras ama ucu çok şiş ya hiç inmiyo böyle kalmıcaktır umarım.. ayrıca burnum aynı gibi boşuna bıçak altına yattım resmen yada doktoru yanlış seçmişim ne diyim :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…