- 17 Mayıs 2017
- 36
- 29
- 3
- 32
- Konu Sahibi Eylulmango
-
Cok gecmis olsun cok sevindim guzel gecmesine. Benim tamponlar vardi ve dikis alinmasi degilde tamponlarin cikmasi cok aci vericiydi hocam tanidik olunca elini tutup yeter diye dokunma artik diye bagirabiliyodum oda beni sakinlestirmek icin cok rahat bekliyodu. Ama tamponlar cikar cikmaz rahatladim. Alciyi alinca burnuma masaj yaparken aci biraz. Benim sinuzitim ve alerjim var bide tampon olunca burnum hic durmadi hep sarı sarı sivi akti kan gelmedi sadece ilk 3 saatin icinde bi kere geldi oda cok hafif yok denecek kadar.cok geçmiş olsun bende hep gezdim yatmadım hiç. kan sızıntım hiç olmadı tamponum yoktu benim belki o yüzden cok rahat geçirdim . burnumda et .kırıklık ,eğrilik hepsi mevcuttu estetikle beraber tam 6 saat sürdü. tamponum olmadığı için ben sadece dikiş alımından korkuyordum oda hiç acımadı. alçı cıkınca burnum biraz şişti. alçım alınalı 5 gün oldu bugün daha indi şişlikler. daha sevdim burnumu bugün.
saolun. benim et kırıklık deviasyon estetik hepsi beraber oldu nedense tampon yoktu tampon hep oluyor sanıyordum ben. tamponsuz cok rahat gecti günlerim. şuan 13. günümdeyim
Bugun 10. Gunum de bu bazi formlarda burunda soyulmalar falan oldugu soyleniyo 15. Gunden sonra ne dusunuyosun bu konuda'?saolun. benim et kırıklık deviasyon estetik hepsi beraber oldu nedense tampon yoktu tampon hep oluyor sanıyordum ben. tamponsuz cok rahat gecti günlerim. şuan 13. günümdeyim
şimdilik bi sıkıntı yok bende. bugün masaj verdi. rahatlıkla elliyebiliyorum hatta dün banyo sonrası bir kaç siyah noktamı sildim bile bi acıma yok dokunabiliyorum ucu sert biraz sadeceBugun 10. Gunum de bu bazi formlarda burunda soyulmalar falan oldugu soyleniyo 15. Gunden sonra ne dusunuyosun bu konuda'?
Bide benim eylulde düğünüm var acaba ozaman malum yakinlasmalarda hassasiyet nasil olur acaba hocam ozamana toparlar dedi ama bi 3,5 ay kaldi
güzel gözüküyor boyu kısalmış bantları cıkardınız mı. üstüne dokununca mı acıyor. benim acıma fln olmadı hiçİnsallah benim de 3 gun sonra acisi gecer Eki Görüntüle 1997372
Bantlar pazartesi cikarticakmis boyle hafif bastirunca aci hissediyorum kemigimle cok islem yapti benim burun icim komple kemikti tikaliydi kamerayla giremiyodu hic iceri o derece o yuzden olsa gerekgüzel gözüküyor boyu kısalmış bantları cıkardınız mı. üstüne dokununca mı acıyor. benim acıma fln olmadı hiç
merhaba İstanbul floryamerhaba canm hangi sehirdeydi hastane
Cok ama cok teşekkür ederim gerçekten. Cok tatlısınız. Evet proflarada göründüm plastik cerrahiyede ama kararim yard. Doc oldu. Ben onun kendi asistanligini yapiyorum hastanedeki tum kbb doktorlarinin da ayrica. Normalde 5_6 bin tl arasi genelde ama ben 2,700e oldum personel indiriminden faydalanarak.Canım tekrar gördüm yine yine ve yine söylüyorum harika olmuşsun. Zaten güzelmişsin ama burnun yapilinca çok duru bir güzelliğe sahip olmuşsun ve cok doğal olmuşsun. Doktorun yardimci doçent olmasına rağmen bir çok uzmandan daha iyi burun yapmışben fiyati merak ediyorum birde özeldi dimi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?