..Rimmel London Makyaj Malzemeleri..

Hickimse_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
4.273
2.634
198
Kızlar dün watsonsdan rimmel londonun scandaleyes XX-treme maskarasını aldım yanında göz kalemi ile hediyeydi. Deneyip te aldım sürülüş kolaylığı kirpiklerime verdiği hacmi dolgunluğu çok sevdim topak topak durmadı kaltıntı bırakmadı göz kaleminede bayıldım çok kullanışlı pratik kullanan varmı bu markanın makyaj malzemelerini? Ben fondotenlerini allıklarını rujlarını vs. çok merak ediyorum kolay kolay maskara beğenmem ben flormarın dışında da istediğim hacmi uzunluğu veren maskara olmadı hiç ama rimmel'in maskarasını çoook beğendim :) normalde ojelerinide severek kullanıyorum bu markanın ben :) Siz ne düşünüyosunuz Rimmel london hakkında tavsiye ettiğiniz farları, allıkları, fondotenleri vs. var mı?

Cnm ben kullanmadım ama arkadaşlarım rimelini kullanmıştı senin gibi, çok memnunlardı :) Hatta ben de en kısa sürede alcam, benimki de tükenmek üzere :):)

Cnm ben kullanmadım ama arkadaşlarım rimelini kullanmıştı senin gibi, çok memnunlardı :) Hatta ben de en kısa sürede alcam, benimki de tükenmek üzere :):)
Ben çok beğendim hatta flormardan bile daha çok beğendim fırçası okadar yumuşak ki kirpiklerime sürerken dökülme yapmadı hiç :) 3 kat üst üste sürdüm yinede banamısın demedi bizaman sonra kalıntı şeklinde göz altlarına dökülme yapar diye korktum ama hiç yapmadı.. kolay kolay maskara beğenmiyorum ben gerçekten maybelline maskaralarından nefret ederim mesela hem döktü kirpiklerimi hemde inanılmaz bi topaklanma oluyodu kalıntılar dökülüyordu göz altlarıma.. Çok memnun kaldım ojelerinide kullanıyorum çok severek hemde allıklarını ve farlarını merak ediyorum özellikle birde fondotenlerini çok merak ediyorum onlarada bakıcam mutlaka

Ben de bi bakim Watsons'a gittiğimde o zaman cnm, bişeyler bakmam lazım zaten :)

canım bu turuncu olan rimeli mi fırçasının bi tarafı düz diğer tarafı kıvrık olan rimeli mi senin bahsettiğin eğer oysa bende ondan çok memnun kalmıştım hatta bi tanede yedeği var,onun dışında rimmelin ürünlerini seviyorum hem hesaplı hemde kaliteliler mesela rujları güzeldir,onun dışında bi tane fondötenini almıştım lasting finish nudeydi sanırım çok sık kullanmasamda fiyatına göre performansı gayet iyi,göz içine sürülen scandall eyes nude kalemiyse zaten efsane hem sürümü hem kalıcılığı çok güzel onun dışında çok bi ürününü kullanmadım fakat kullandıklarımdan da memnun kaldım

Benim aldığım şeker pembesi renginde canım şu bak :)

kalemide Duman n exaggerate shinne ismi vallahi bayıldım canım ilkkez maskarasını aldım rimmel londonun ve hayran kaldım bundan sonra rimmel london maskaralarını kullanıcam argan yağlısıda varmış acayip merak ettim :) kırmızı kapaklı fondotenini alıcam 103 numarasını :) tam benim rengim gerçekten fiyat olarak çok uygun ve kaliteli ürünleri bakalım fondoteninden memnun kalıcakmıyım :)

Canim evet benim kastettiğimde bu ben turuncu yazmıştım kusura bakmagüzel canım gayet memnunum,rujlarını falanda denemeni tavsiye ederim tatlım

rimmel in stay matte pudrasından çok memnun kalmıştım.
kate moss serisinin rujlarıda mükemmel
birde mavi kapaklı fondoteni mevcut elimde. Şu sıralar ten makyajı yapmadığım için kullanmıyorum ama kullandığım dönem memnun kalmıştım. Doğal orta kapatıcılıkta bir fondoten. Yalnız yağlı ciltlere uygun olmayabilir.

Rimele adını verenı markadır kendileri :) O yüzden rimelleri meşhurdur.Ben de salatalık özlü olan yeşil rimelini kullanıyorum bu ara ve çok memnunum.Ayrıca lasting finish concealer aldım.Çok yoğun,nokta nokta sürüp yaymak gerekiyor ama gözaltını çok iyi aydınlatıyor.

Canim evet benim kastettiğimde bu ben turuncu yazmıştım kusura bakmagüzel canım gayet memnunum,rujlarını falanda denemeni tavsiye ederim tatlım
Çok merak ettim şimdi rujlarını da bir deniycem mutlakaa maskarası gerçekten muhteşem ben çok beğendim :))
Benim kuru cildim var ozaman kesin iyi gelir bana :) ilk fırsatta fondotenlerine bakıcam ozaman pudrasınıda merak ettim şimdi bak :) en iyisi ben rimmel standını bi baştan aşağı ele geçiriyim

Buda denenecek çook teşekkür ettim canım

kuru cildin varsa bu dediğime bak o zaman. diğer kırmızı ve beyaz kapaklı olanlar yağlı ciltler için.

Ben rimmel London wake me up fondotenini kullanıyorum memnunum. Geçen kate moss 03 rujunu aldım Nude tonlarında esmer olduğum için ben de hiç iyi durmadı beyaz tenlilere çok yakışır. Wet n wild bare it All ruj una bayildim tavsiye ederim

Yarın watsonsa gidicem rimmel in beyaz kapaklı hafif kapatıcılık veren fondoteni ni alıcam yüksek kapatıcılık veren fondotenlerden pek memnun kalamıyorum flormarın denemediğim fondoteni kalmadı hiçbiri aradığım gibi değil. Fakat rimmelin beyaz kapaklı fondoteni sanırım tamda istediğim gibi görelim bakalım nasıl durucak cildimde :) birde nude tonlarında ruj alıcam

Kızlar dün watsonsdan rimmeldurmadı kaltıntı :) normalde ojelerinide severek kullan

Ben loreal in rimelini kullanıyorum o da çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…