Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben de badem yağına başladım dün akşamdan itibaren..aslında kirpiklerim uzun ve gür maşallah ama rimel çok kullandığım için yıpranmasından korkuyoruma.s
bende geçen ay alıp karıştırdım bu yağları ve ağzı kapalı duruo şişede, bişi olurmu acaba... 15 gün sürekli kullanmak gerekiomuş beceremedim şimdi tekrar başlıycam.. zaten 1-2 aydır en fazla 3-4 kere rimel sürmüşümdür kalem yetio bakalım
bende rimel pek kullanmıyorum uzun ve kıvrık ama daha sık olsun ıstıyorum sımdı herkes kaşlarımı cok cegenırdı sımdı onlarda seyrelmeye basladı,badem ve hınt yagını karıstırıp mı sürücez kızlar? sabah akşam mı? yıkıcak mıyız? tecrübelıler hadı bakem,cevap beklıyos
offf kirpikleri uzn olanları çok kıskanıyorum.Benim çok kısa yag kullanıncada beze oluyo kullanamıyorum kirpik kıvırıcı ve rimel olduğu kadar napalım allah bu kadar vermiş.Rimelde çok kullanmam kıvırırım sadece.Kirpikleri uzun olanlar yıpratmayın kirpiklerinizi kıymetini bilin