Rimel yardımıı :)

bi rimelin kirpikleri güzel göstermesi için önce kirpigin belli bi uzunlukta olması gerek. benim önerim kirpik serumu kullanmanız. ben eeose kullanıyorum ve gercekten takma kirpik gibi oluyo hangi rimeli sürersem süreyim

maybelline ve eger alabilirsen scandal eyes ayrica maybelline one by one yaptigim zaman takma kirpik saniyorlardi ama yikarken zor ciktigi icin kirpiklerimi doktu almadim bi daha

bende maybelline rocket almayi dusunuyorum ama one by one gibi kirpiklerden zor cikar mi bilmiyorum sarilari cok seviyorum ama rocker i de denemek istiyorum

Max factor false lashes effects kullanıyorum, memnunum ancak daha iyisi var, o da Avon Supershock. İkisi de gerçek anlamda takma kirpik etkisi yapıyor, tavsiye ederim. :108:

Zikzak çizerek, kat kat uygulamanı tavsiye ederim :82:

eğer kirpikleriniz çok kısa ve seyrek değilse loreal telescopic diyorum. rimmel'in rimelleri de hiç fena değil, uygun fiyatlı hem de.

maybelline ve loreal in ürünleri hayvanlar üzerinde test ediliyormuş diye almıyorum. oriflame ın da maalesef ki hiç bir rimelinden memnun kalamadım ben de alerji yaptı :/ var mıdır başka güzel rimel tavsiyesi ? max factör deneyeceğim sanırım .

ben hep maybelline kullanıyordum bi değişiklik yapıp alix avien kutusu füme renkligibi parlak ,aldım güzelde watsonsta dene istersen

ben maybelline sarı olanlarından kullanıyorum çok memnunum ayrıca fiyat olarak da çok uygun :)

Son düzenleme:

Canım hiç süphesiz ESSENCE I Love Extreme Crazy Volume Mascara'yı öneriyorum. Her yerde bulabilirsin fiyatı da 10 lira. Ben bunu iki üç gün evvel keşfettim şu an Avon kullanıyorum biter bitmez rimelimi değiştirmeyi düşünüyorum :)

alix evien mor renk olanı diyorum. harika bir kıvrım ve uzunluk veriyor meybelineden sonra çok çok memnun kaldım :)

kirpik konusunda kesinlikle Max Factor derim. Fiyatları yüksek ama en azından elinizde kuruyup gitmez, hakkını veriri paranızın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…