- 7 Ocak 2014
- 141
- 3
- 33
- Konu Sahibi portakalliordek
-
max factor false lash effect ve 2000 calorie en iyi rimeller bunlar , mutlaka memnun kalırsın
Ben de max factor false lash effect kullanıyorum 35 tl gbi bişeye almıştım iyi ama mucize değil genelde lancoma hypnose öneriyorlar ama pahalı 65 tl gbi bişey kullanmadım bunlar bitsin alıcam
Kesinlikle Loreal Lash Archıtect.Fiyatı 47 TL civarı ama mükemmel bi ürün.Görümcem bikeresinde takma kirpik taktırdım sandı o derece yani
internette hangi siteden alabilirim :44:İnternette hediye çeki vs.. kullanarak lancome hypnose drama almanı öneririm
Böylece indirimli almış olursun
Bugüne kadar kullanığım en mükemmel rimel
internette hangi siteden alabilirim :44:
Maybelline Rocket Volum Express çok beğenerek kullanmıştım. Sonra başka bir rimel aldım arkadaşımın aklına uyup ama pişman oldum. Şimdiye kadar en memnun kaldığım rimel ayrıca fiyatı da indirimlerle birlikte watsonslarda çok uyguna alınabiliyor
Loreal alma derim üç haftaya kurur elinde kalır
Max Factor daha iyidir fakat takma kirpik etkili rimellerinin bile bi işe yaramadığını düşünüyorum
Hem uygun hem güzel olsun diyorsan kesinlikle tek önerim maybelline rocket
Şu mavi olan ve sanırım 19 lira .takma kirpik gibi yapıyor .ben onu kullandıktan sonra loreal kullanıp çok pişman oldum ve buna döndüm
Loreal alma derim üç haftaya kurur elinde kalır
Max Factor daha iyidir fakat takma kirpik etkili rimellerinin bile bi işe yaramadığını düşünüyorum
Hem uygun hem güzel olsun diyorsan kesinlikle tek önerim maybelline rocket
Şu mavi olan ve sanırım 19 lira .takma kirpik gibi yapıyor .ben onu kullandıktan sonra loreal kullanıp çok pişman oldum ve buna döndüm
çok teşekkür ederiim bugün bakacağım
maybelinne sarı olanı kullanıyorum çok memnunum
the balm dan almıştım hiç beğenmedim kesinlikle tavsiye etmem aynı şekilde avonu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?