• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Rihannanin Evi...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

ThirtyFouR

iStaNBuL
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
7.509
434
398
37
Rihannas-House-2b.jpg

Rihannas-House-a.jpg

rihannahosue448.jpg

rihannahouse2_460.jpg

rihannahouse3_460.jpg

rihannahouse_450.jpg

rihannahouse-450.jpg

rihannahouse5_450.jpg

bu ne lux yahu :) o evin içinde olsam küçücük,minicik hissederim kendimi sanırım :9:
7 milyon dolar,nasıl bir para bu Allahım :52::52: bi tarafta açlık kıtlık varken bir tarafta da bunlar var işte.

bu ne lux yahu :) o evin içinde olsam küçücük,minicik hissederim kendimi sanırım :9:
7 milyon dolar,nasıl bir para bu Allahım :52::52: bi tarafta açlık kıtlık varken bir tarafta da bunlar var işte.

yine fazla abartmamis bence, ben daha abarti bi ev bekliyordum.
gerci sorsan bu evde kac gün kaldin diye, iki eli gecmez herhalde, ömrü otellerde geciyor :37:

Rihannanın evini beğeneceğimi tahmin etmezdim ama beğendim:1::1:ilk defa şu yabancıların evini renkli gördüm ferah modern döşemiş o nedenle beğendim.nedense hepsi koyu koyu antika nerde saçma sapan mobilya var onu kullanıyor çok zevksizler çoookkk:50::50:

bu evin içinde ordu yaşar ya yazık valla,zaten dedikleri kadar hep otellerde geçiyor günleri o kadar parası var yinede daha güzel olabilirmiş villası :72:

Back
X