• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri rihanna saç modeli yakışır mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Ondan baska kuafor mu yok ayol, belki de kesimi duzgun yapamayacagi icin
kesmek istemiyodur, yakismaz ayaklarina yatiyodur, git adam gibi bi yerde kestir ona da kapak olsun..:icecream:

ah be tadlım burası küçük bir yer senağlama tek gözüm tutan kuaför oydu olmaz olaydı baksana beni ne dertlere soktu:1no2:

merhaba buruk kalp kestirdin mi saçlarını çok merak ettim :sm_confused:
varsa bu model kesim yaptıran resim ekleyebilirseniz çok sevinirim a.s
bende merak sardım kestircem galibaa :sm_cool:

arkadaşlar beni emine ün'e benzetirler.
yüz şekli ve tipi hemen hemen aynı gibi a.s
peki sizce bana yakışır mı rihanna modelii fisfisfis
fikirlerinizi bekliyorum a.s.

emineun3vx9.th.jpg

emineunqn9.jpg

Son düzenleme:
şekercım rihanna modelı yakışır ama önemkı olan senın ne istediğin cnm değişiklik istiyorum dersen neden olmasınkı değilmi

istiyorum iştee a.s
ama yakışıp yakışmayacağı konusunda karasızım o yüzden sizin fikirlerini merak eediyorum a.s.

rihannanin modelini dene bence bn ilk bastacok cekiniodum ya duzgun durmazsa diye ama kesildikten snra super oldu su an saclarim hala modelde :utangac:hihoyyyt kullanimida cok rahat ki benim yuzm bolee topludur acicik:utangac:sırnaşık şey

buaralar bende taktım bu modeleee :)) açıkcasıda korkuyorum ben ya yakışmazsa diyeee bayağı sitede gezdim genelde yakıştı diyorlar amaa sonrada pişman olmak istemiyorum :50:

Kızlar bende kaç gündür rihannanın şu asimetrik saç modelini düşünüyorum ve siyah boyatıyım diorum kafamda oturtamamıştım bu site sayesinde yaptım bişiler.. Sizce yaptırmalımıyım, yoksa yaptırmamalımıyım.. Sizden yorum istiyorum...

BU PHOTOSHOPLU HALİ
$hkljklş.jpg

BUNLARDA SAÇLARIMIN ŞU ANKİ HALİ... UÇLARDA SARI KREPE BALYAJ VAR , UZUNLUĞU BELİME KADAR...
$20082012627.jpg

$19082012607.jpg

Kızlar bende kaç gündür rihannanın şu asimetrik saç modelini düşünüyorum ve siyah boyatıyım diorum kafamda oturtamamıştım bu site sayesinde yaptım bişiler.. Sizce yaptırmalımıyım, yoksa yaptırmamalımıyım.. Sizden yorum istiyorum...

BU PHOTOSHOPLU HALİ
Eki Görüntüle 500196

BUNLARDA SAÇLARIMIN ŞU ANKİ HALİ... UÇLARDA SARI KREPE BALYAJ VAR , UZUNLUĞU BELİME KADAR...
Eki Görüntüle 500197

Eki Görüntüle 500198

canım bence hiç beklemeden yapmalısın acayip cool bir hava vermiş sana bu model sıradanlıktan kurtarmış canım seni hemen hemen gidip değişmelisin bu şekilde kuzucum :))))

bendee rihanna gibi kestirdim saçımı ama çok kısa değil önler uzun yanlar kısa :))valla ben beğendim kolay değildii hattaa bir ara kuaförden kaçmayı düşündüm ama şimdi oh diyorum ii ki kestirmişim:))

bendee rihanna gibi kestirdim saçımı ama çok kısa değil önler uzun yanlar kısa :))valla ben beğendim kolay değildii hattaa bir ara kuaförden kaçmayı düşündüm ama şimdi oh diyorum ii ki kestirmişim:))

aaaa canım valla bak merak ettim şimdi senin modelini bir resim paylaşsanda görsek eminimki farklı olmuştur.

Back