• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri rihanna saç modeli yakışır mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
edit e bas......
sonra resmin olduğu linki sil.yaz bişeyler...sonra kaydet de....

teşekkür ederim özloş valla sayende oldu birşey daha öğrendik valla canım sende silersen resmimi sevinirim çok sağol

Resmi niye kaldirdiniz yaa, bide ben gorseydim:smiley-cool:

bayıldım harika bir siteymiş kaç saattir onunla ilgileniyorum
çok eğlenceli :lepi:

Benim saçlarım öyle ama hergün ya fön çektirmelisin ya da kendin çekmelisin. Yani kısa bi saç olsada bakımı uzun saçtan daha zor. Herkes bana saçını uzatma diyor ama ben uzatmaya karar verdim :)

o saç sana yakışmaz diyen kuaförü gelince kestigim saçla dövecem:oklava: hey allam ya kaşık kadar burnu gözü düzgün surata nie gitmesin:nazar: kesemiycek ya bahane işte :1closedeyes: ya adada kestir yada beni bekle canım:icecream:

o saç sana yakışmaz diyen kuaförü gelince kestigim saçla dövecem:oklava: hey allam ya kaşık kadar burnu gözü düzgün surata nie gitmesin:nazar: kesemiycek ya bahane işte :1closedeyes: ya adada kestir yada beni bekle canım:icecream:

canımcım ben galiba seni bekliycem dün kuaföre gittim kaşımı yüzümü aldırmaya ve sonra saçı kestircem dedim nasıl dedi tarif ettim kadın ısrarla yakışmaz diyo bir sürü ağız yapıo bana bende güvenemiyorum tabii çünkü zaten benim ısrarımla kesmiş olcak beynelminel kescek ve sonra ben size demiştim diycek kestirmeden geri geldim ve cok sinirlendim kadına...

canımcım ben galiba seni bekliycem dün kuaföre gittim kaşımı yüzümü aldırmaya ve sonra saçı kestircem dedim nasıl dedi tarif ettim kadın ısrarla yakışmaz diyo bir sürü ağız yapıo bana bende güvenemiyorum tabii çünkü zaten benim ısrarımla kesmiş olcak beynelminel kescek ve sonra ben size demiştim diycek kestirmeden geri geldim ve cok sinirlendim kadına...

Ondan baska kuafor mu yok ayol, belki de kesimi duzgun yapamayacagi icin
kesmek istemiyodur, yakismaz ayaklarina yatiyodur, git adam gibi bi yerde kestir ona da kapak olsun..:icecream:

Back