- Konu Sahibi buruk_kalp
-
kıslar özellikle aranızda kuaför olan arkadaşlar varsa bana bir yardım edebilirmi lütfen ya benim yüz tipim uzun diğer adıyla dikdörtgen saclarımı rihanna modeli kestirmek istiyorum bu yüz tipine yakışırmıki bu model kuaförle konuştum kimi çok yakışır kimi yakışmaz dedi kararsızım ama değişikliğe çok ihtiyacım var nasıl yardım edebilirsiniz fotoğrafta koyabilirim ama bilmiyom nasıl koyulacağını:1no2::1hug:
haa bu arada rihannanın yanına bile yaklaşamam orası ayrıııı
canım yaaa bak sana başka bir fikir vereyim....face ın hole diye bir site var orada rihhannanın saçına kendi yüzünü ekleyebilirsin ve anlarsın yakışıp yakışmayacağını...ben denedim resmini yollayım sana...sende yap bakalım..
yani bu resmi.şimdiden teşekkürler.
kesinlikle katılıyorum..kaydirigubbakcemile3
canım yaaa bak sana başka bir fikir vereyim....face ın hole diye bir site var orada rihhannanın saçına kendi yüzünü ekleyebilirsin ve anlarsın yakışıp yakışmayacağını...ben denedim resmini yollayım sana...sende yap bakalım...
ben denedim ma olmadı seçtiğim resimdeki yüz başka renklere boyanıyor...ilk önce iltifatın için çok teşekkür ederim.kaydirigubbakcemile:mymeka:
face ın hole sitesine gir..orada bir sürü resim var onlardan istediğini seçip yap....
girince anlarsın zaten...çok yardımcı oldum dimi amakaydirigubbakcemile3
face ın hole sitesine gir canım
oradan kategori seç.sağda seçenekler var.
oradan istediğin resimi seç ve kendi istedğin resmi ekle ve düzenleme yap,resmin altında ayarlar var oradan düzenleme yapabilirsin.....sonra upload et ve bekle.çıkan resmi kaydet sonra...
eğer istersen buraya ekle kendi resmini ben sana yapayım...
yani bunu istiyorsun buruk_kalpcim..
canım kelimesi antipatik değil bence tam tersi..:jeyyar:
özloşcum ben rihannanın sac modelini yakıştıramıyorum kimseye hatta kendisine bile sevmiyorum kısa saçı bence senin avataraki resmin on basar bu rihannaya..yerimseniben
nerden silebilirmisin kk danmı yoksa diğer sitedenmi canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?