Saç Kesim Şekilleri rihanna saç modeli yakışır mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

buruk_kalp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
168
0
96
40
Sakarya
kıslar özellikle aranızda kuaför olan arkadaşlar varsa bana bir yardım edebilirmi lütfen ya benim yüz tipim uzun diğer adıyla dikdörtgen saclarımı rihanna modeli kestirmek istiyorum bu yüz tipine yakışırmıki bu model kuaförle konuştum kimi çok yakışır kimi yakışmaz dedi kararsızım ama değişikliğe çok ihtiyacım var nasıl yardım edebilirsiniz fotoğrafta koyabilirim ama bilmiyom nasıl koyulacağını:1no2::1hug:

buyur canım en güzelleri bunlardı..yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
canım yaaa bak sana başka bir fikir vereyim....face ın hole diye bir site var orada rihhannanın saçına kendi yüzünü ekleyebilirsin ve anlarsın yakışıp yakışmayacağını...ben denedim resmini yollayım sana...sende yap bakalım..

Son düzenleme:
haa bu arada rihannanın yanına bile yaklaşamam orası ayrıııı

Son düzenleme:
kesinlikle katılıyorum..kaydirigubbakcemile3

ilk önce iltifatın için çok teşekkür ederim.kaydirigubbakcemile:mymeka:
face ın hole sitesine gir..orada bir sürü resim var onlardan istediğini seçip yap....
girince anlarsın zaten...çok yardımcı oldum dimi amakaydirigubbakcemile3

arkadaşım gerçekten bunu nasıl yapıyorsun bende deneyim anlarım yakışıp yakışmayacağını bide resim nasıl eklerim ya kendi resmimi öle daha iyi fikir verirsiniz

sen bana sitenin linkini gönderirmisin canım?(bu arada canım demem antipatik olmaz umarım bir ara bu konuyla ilgili topik açılmıştı aklıma geldi:)

ben denedim ma olmadı seçtiğim resimdeki yüz başka renklere boyanıyor...

face ın hole sitesine gir canım
oradan kategori seç.sağda seçenekler var.
oradan istediğin resimi seç ve kendi istedğin resmi ekle ve düzenleme yap,resmin altında ayarlar var oradan düzenleme yapabilirsin.....sonra upload et ve bekle.çıkan resmi kaydet sonra...
eğer istersen buraya ekle kendi resmini ben sana yapayım...

canım işte ben buraya kendi resmimi nasıl eklerim onu bilmiyorum
yardım edersen becerebilirim belki?a.s.

yani bunu istiyorsun buruk_kalpcim..
canım kelimesi antipatik değil bence tam tersi..:jeyyar:
özloşcum ben rihannanın sac modelini yakıştıramıyorum kimseye hatta kendisine bile sevmiyorum kısa saçı bence senin avataraki resmin on basar bu rihannaya..yerimseniben

bide resmimi koyduktan sonra silebilirim değilmi çünkü yüzüm olucak karalayamamda kıyafettekiler gibi ?çok soru sordum galiba

evet evet bu model nie öle dion ya ben bayılıyom ona kendine çok yakışmış bana yakışırmı bilmem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…