- Konu Sahibi gwencooper
-
Yüz şekli çok önemli bu konuda.. Rihannada gayet hoş duruyo yakışıyo ona bu model
bu modeli bende kullandım çok yakışmıştı ama sürekli düzleştirmek gerekiyor
daha oncede kut yaptırmıstım begenildi bana kısa sacı daha cok yakıstırırlar ama rihannada harika durmus bu model bende de oyle olur umarım:26:
evet o yuzden cok kısa olmasın diyorum arkası kendi basıma duzlestiremem yoksayazda geliyor havalı olur bu model sacları siyaha boyıyım genede koyulassın iyice sonra kestiriyim
aynen valla siyah saça mükemmel gidiyor bu model yayazın daha zor aslnda yazın hiç şekil almıyorki saç ter nem vs
tatlım yaptır bencede bende bı ara bu modelı kullanıyordum ama sureklı fon ısteyen bır model
güzelim
ay canım arkadaşım nasılsın kuzum?ınan senı cok ozlemişim yaaa nereledesın sen?
Canim benim ya seni burda görünce dayanamadım :)) bende cok ozledim seni tatlim.
Suan okuldayim:)) yaa pek fazla giremiyom. Telden giriyorum ve forum hep açık ama yazamiyorum ( telden yazmak bazen zor oluyo).
Sen neler yapıyorsun tatlim
napıyım kuzumogluşumu buyutuyorum bı ara tadılat işlerı vardı onunla ugraşdım annem gelıcek yurtışından onu beklıyorum oyle işte tatlım.valla hep buraya gırınce aklıma gelıyorsun eskıden ne guzeldı hep bırlıkte ıdık şimdi hepimiz dagıldık...eşin nasıl gelıyormusun turkıyeye?
ne zaman gelsen bana da ugra yoksa kuserım canım arkadaşım olur mu?
Ay canim benim yaa inanki bende nezaman girsem ins ofeliyami görürüm diyom.
Ben ins bı aya kadar kocamın yanına tatile gidecem. Walla bıktım artık burda bian önce gitmek istiyom.
Ayyy ins görüşürüz yaa bende cok isterim seni görmeyi ve o tatli oluşunu :))
Ne güzel ya cok sevindim annenin gelmesine hasret giderin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?