Saç Kesim Şekilleri Rihanna modeli

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
50
108
İstanbul

nasıl duruyor cok kisi bu tarz modeller yaptırdı bir ara ama yinede gozum kaldı arkası bu kdr kısa olmamak sartıyla yaptırmayı dusunuyorumda nasıl duruyor onceden buna benzer model yaptırmıstım ama onleri uzundu simdi bi yanını uzun bırakmak istiyorum

Yüz şekli çok önemli bu konuda.. Rihannada gayet hoş duruyo yakışıyo ona bu model

bu modeli bende kullandım çok yakışmıştı ama sürekli düzleştirmek gerekiyor

evet o yuzden cok kısa olmasın diyorum arkası kendi basıma duzlestiremem yoksa yazda geliyor havalı olur bu model sacları siyaha boyıyım genede koyulassın iyice sonra kestiriyim

evet o yuzden cok kısa olmasın diyorum arkası kendi basıma duzlestiremem yoksa yazda geliyor havalı olur bu model sacları siyaha boyıyım genede koyulassın iyice sonra kestiriyim

aynen valla siyah saça mükemmel gidiyor bu model ya yazın daha zor aslnda yazın hiç şekil almıyorki saç ter nem vs

aynen valla siyah saça mükemmel gidiyor bu model ya yazın daha zor aslnda yazın hiç şekil almıyorki saç ter nem vs

benim saclar kolay giriyor sekle ama bilmemki :26: ben bi siyah yapıyımda sacları sonbaharda kestirmistim onleri uzundu arkaları kısa simdi uzadı saclarımda modeli kayboldu ondan arada kaldım

benim akadaşım kestirdi oda siyah saçlı onada kısa kesim yakışıyor. çok yakıştı herkes bayıldı saçlarına.. kısa sanada yakışıyosa bence hiç durma kaliteli bi kuaföre gidip hemen kestir

Bende rihanna modelini yapmıştım bundan 6 ay önce. Cok hos bi model. Benim saclarım kıvırcık ve arkadan nasil durur diye korkuyordum ama duzlestiriciyle sorun olmuyordu. Ben bide arkadan cokkk kisa kestirmistim. Yine kestirmek istiyorum ama biraz daha uzamasını bekliyorum:))
Ama suan rihannanin kızıl rengini boyamayi dusunuyom:))

tatlım yaptır bencede bende bı ara bu modelı kullanıyordum ama sureklı fon ısteyen bır model

ay canım arkadaşım nasılsın kuzum?ınan senı cok ozlemişim yaaa nereledesın sen?

Canim benim ya seni burda görünce dayanamadım :)) bende cok ozledim seni tatlim.
Suan okuldayim:)) yaa pek fazla giremiyom. Telden giriyorum ve forum hep açık ama yazamiyorum ( telden yazmak bazen zor oluyo).
Sen neler yapıyorsun tatlim

napıyım kuzumogluşumu buyutuyorum bı ara tadılat işlerı vardı onunla ugraşdım annem gelıcek yurtışından onu beklıyorum oyle işte tatlım.valla hep buraya gırınce aklıma gelıyorsun eskıden ne guzeldı hep bırlıkte ıdık şimdi hepimiz dagıldık...eşin nasıl gelıyormusun turkıyeye?
ne zaman gelsen bana da ugra yoksa kuserım canım arkadaşım olur mu?

Ay canim benim yaa inanki bende nezaman girsem ins ofeliyami görürüm diyom.
Ben ins bı aya kadar kocamın yanına tatile gidecem. Walla bıktım artık burda bian önce gitmek istiyom.
Ayyy ins görüşürüz yaa bende cok isterim seni görmeyi ve o tatli oluşunu :))
Ne güzel ya cok sevindim annenin gelmesine hasret giderin:))

tatlım inşallah ankaraya gelırsen mutlaka eşinle bırlıkte bıze gel..
belkı eşlerımızde arkadaş olur ?

evet canım annemı cok ozlemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…