• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rigshospitalet adlı bu diyet

mask35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
129
11
96
İzmir
Rigshospitalet adlı bu diyet, tam olarak uygulanırsa iki haftada 7-20 kilo verdiriyor.

Bu diyetin kuralları şöyle:

Ayrıca çay, kahve ve meşrubat içilmeyecek, günde iki litre su içilecek, diyet 13 günden uzun, altı günden az uygulanmayacak. Üç aydan kısa bir sürede aynı diyet tekrarlanmayacak ve en son olarak da aynı gün içinde öğle ve akşam yemekleri ile yer değiştirilebilecek.

Diyet programı

1. ve 8. gün

Kahvaltı : 1 fincan kahve

Öğle : 2 katı yumurta,1 kesme şeker,ıspanak,1 domates

Akşam : 1 biftek (200 gr) 1 porsiyon haşlanmış zeytinyağlı,limonlu Yeşil salata

2. ve 9. gün

Kahvaltı : 1 fincan kahve,1 kesme şeker

Öğle : 1 dilim salam,100 gr yoğurt

Akşam : 1 biftek (200 gr),Yeşil salata,1 meyve

3. ve 10. gün

Kahvaltı : 1 fincan kahve,1 kesme şeker,1 dilim kızarmış ekmek

Öğle : haşlanmış ıspanak,1 domates,1 meyve

Akşam : 2 katı yumurta,1 dilim salam,yeşil salata

4. ve 11. gün

Kahvaltı : 1 fincan kahve,1 kesme şeker,1 dilim kızarmış ekmek

Öğle : 1 katı yumurta,1 rende havuç,250 gr yağsız peynir

Akşam : 2 dilim portakal suyu,100 gr yoğurt

5. ve 12. gün

Kahvaltı : 1 büyük rende havuç limonlu

Öğle : haşlanmış yağsız balık (200 gr)

Akşam : 1 biftek (200 gr),salata ve brokoli

6. ve 13. gün

Kahvaltı : 1 fincan kahve,1 kesme şeker

Öğle : 2 katı yumurta,1 büyük rende havuç

Akşam : derisi alınmış tavuk salata

7. gün

Kahvaltı : şekersiz çay

Öğle : ızgara et (200 gr),1 meyve

Akşam : hiçbir şey

yaa bu isveç diyeti değil mi adını değiştirmişler sanırım..

Evet İsveç diyeti bu. 4 yıl önce ben de yapmıştım. 67'den 63'e düştüm 11 gün uygulayarak.. Bütün gün aç gezmek zorunda kalıyorsunuz. Depresyona girmiştim resmen :roflol:

Üstelik ÖSS'ye hazırlanıyordum, deneme sınavlarındaki puanlarıma yansıdığına bizzat şahit oldum =)

evet isveç diyeti bizde yaptık yıllar önce eşim11ben7 kilo verdim sonra hızla geri aldık

:3: Merhabalaaar..
Ben bugün aranıza yeni katıldım arkadaslar, burada olmaktan cok memnunum, ve onaylandığım icin de tabi (:
boyum 1, 71 kilom 80. toplam 14 kilo fazlalığım var ve yarın itibariyle bol proteinli bir diete başlamaya karar verdim ve gidip bir güzel alışverişimi yaptım ama simdi bu dieti görünce de aklım burda kalmadı diyemem :17:

deneyen oldu mu yakın zamanda, gercekten ise yarıyor mu merak ediyorum ama bu bi haftalık diyetim bittiği zaman bu dieti de uygulamayı düsünüyorum, sonuclarını haber veririmm.. :34:

Back
X