Gebeliğe Hazırlık Rica etsem SMEAR testime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hpv negatif diyor. Gecmis olsun bir sey yok cok şükür.
Yaaa geçekten mi çok tesekkur ederim cok sukur ya daha doktora gitmedim adetime 10 gun var adet olup kan vermeye gidicem onlarin sonucuyla beraber gidicem insallah hamis kalirsam hic birine gerek kalmiyicak

Yaaa geçekten mi çok tesekkur ederim cok sukur ya daha doktora gitmedim adetime 10 gun var adet olup kan vermeye gidicem onlarin sonucuyla beraber gidicem insallah hamis kalirsam hic birine gerek kalmiyicak
Patolojik tanı kısmından siz de okuyabilirsiniz. Bakin açık seçik yazmış. Sanirim rahim agzinda hafif doku yenilenmesi demek inflamasyon. Korkulacak bir sey yok.

Hormon testi yaptilarmi peki size gecmis olsun bu arada
Tesekkur ederim sizede gecmis olsun umarim testlerimiz temiz cikar bizde mucizemizi sabirla bekleriz hayir yapilmadi gecen ay 1 hafta regl gec olmustum hem bu sebepten gitmistim hemde daha detayli muayne icin adetim bitmek uzereydi gittigimde oyuzden bi daki reglinde gel dedi doktor suan regl olmayi bekliyorum 9 gun var peki ya size yaptilar mi bide rahim filmi istediler mi

Ben yarin yaptirmaya gidicem hormon testi adetliyim suan. Eger hormonlardada sorun cikmazsa sanirim doktorum hsg istycek onceki gitmemde soylemisti bende smear sonucumu alip yarin gidicem tekrr hemde hormon testi vermis olucam hormn testinde sadece kanmi aliuolar alttan tekrr bakiyolarmi peki bilginiz varmi tesekkur ederim bu arada

Rica ederim sadece kan istiyorla daha oncede vermistim ordan biliyorum
Bazi hastaneler ultrason da istiyor adetliyken bende hatirlamiyorum benden istedi mi istemedi mi diye sorucam isterlerse gitmisken veririm
Insallah temiz cikar sonuclariniz aminn

Rica ederim sadece kan istiyorla daha oncede vermistim ordan biliyorum
Bazi hastaneler ultrason da istiyor adetliyken bende hatirlamiyorum benden istedi mi istemedi mi diye sorucam isterlerse gitmisken veririm
Insallah temiz cikar sonuclariniz aminn
Ins sabah ola hayrola diyelim siz ne kadar suredir evlisinz ve ne kdr suredir gebelik dusunuyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…